84 Zombieland  (2009)

Kilenc évvel ezelőtt jelent meg a Zombieland, amely mára a kétezres évek egyik kultuszfilmjévé vált. A rajongók által annyira várt folytatás mégsem készült el eddig.

Ruben Fleischer, a film rendezője előtt egészen mozgalmas hónapok állnak, hiszen hamarosan érkezik a mozikba a Venom (premierdátum október 4.), így okkal feltételezhető, hogy Fleischer minden idejét és energiáját az utolsó simítások és a film promózása kötik le. A napokban azonban egy rövid nyilatkozatban jelentette be, hogy bár még számára is hihetetlen érzés, de elkezdődtek a Zombieland 2 munkálatai. Jövő év januárjától pedig már a forgatásba is belevág a stáb.

A Zombieland folytatásában nem csupán kedvenc karaktereink térnek vissza, hiszen az már most bizonyosan tudható, hogy Emma StoneJesse EisenbergWoody Harrelson és Abigail Breslin is szerepel majd a filmben, hanem Rhett Reese és Paul Wernick is ismét tollat ragadott, hogy megírják a forgatókönyvet.

Reese és Wernick számára a szakmai elismerést annakidején a Zombilend hozta meg, melyet követően olyan filmeken dolgoztak együtt, mint a Deadpool, az Élet és a Deadpool 2.