'Rendkívül fájdalmas': Ilyen keményen sem szálltak még bele Ridley Scottba A Gucci-ház miatt

Már a mozikban Ridley Scott legújabb filmje, A Gucci-ház, amely nem csupán a kritikusok körében részesült felemás fogadtatásban.

A filmmel kapcsolatban korábban már maga Patrizia Reggiani fogalmazott meg éles kritikát, miszerint a Ridley Scott csupán kihasználta családja hírnevét, hogy anyagi haszonra tegyen szert, ezt a vádat azonban a rendező súlyosan elutasította.

“A film készítői egyáltalán nem vették a fáradtságot, hogy konzultáljanak az örökösökkel” - olvasható a család nyilatkozatában, Aldo Gucci örökösei azonban ennél jóval keményebb szavakkal is éltek a továbbiakban.

A család szerint ugyanis a film cselekménye olyan hangnemet üt meg a történetben szereplő karakterekkel kapcsolatban, amelyek valójában sosem tartoztak a valódi személyekhez, ehhez fűződően pedig megjegyzik, hogy a film “rendkívül fájdalmas és sérti a Gucci örökséget”.

A Gucci-ház tehát már a mozikban, amelynek főbb szerepeiben Al Pacino, Salma Hayek, Jared Leto, Jeremy Irons, Lady Gaga, Adam Driver, Jack Huston és Camille Cottin láthatóak.

A film a premierje hétvégéjén a bevételi toplista élére ugrott Magyarországon: több, mint 42 ezren váltottak rá mozijegyet.

dráma | krimi | thriller

Maurizio Guccival, az ikonikus divattervezővel bérgyilkosok végeztek, a nyomozati szálak pedig feleségéhez, Patrizia Reggianihoz vezettek. Az asszonyt 26 év börtönbüntetésre... több»