Ribik, gondoljatok, amit akartok - Salma Hayek nem kér az őt ért vádakból

Salma Hayek a napokban adott interjút az Armchair Expert című podcastben, amelyben többek között beszélt arról, mennyire traumatikus élmény volt számára annak idején a Desperado szexjelenetének felvétele, a színésznő azonban még egy fontos témát érintett az interjú során.

Dax Shepard a műsor egyik pontján ugyanis felhozta Hayek és François-Henri Pinault házasságát. A műsorvezető elmondta, hogy korábban már olvasott híreszteléseket azzal kapcsolatban, hogy a színésznő csupán a pénze miatt ment feleségül a sikeres üzletemberhez.

“Tudod, amikor összeházasodtunk, sokan azt mondták, hogy ez egy előre elrendezett eljegyzés. Azt mondták, hogy csupán a pénz van a dologban, semmi más. De gondoljanak, amit csak akarnak. Tizenöt éve élünk együtt, erősek vagyunk és szeretjük egymást” - jegyezte meg Hayek, majd hozzátette, hogy amióta ebben a házasságban él, sokkal jobb embernek érzi magát. A házaspárnak egyébként egy közös gyermeke született, Valentína.

Salma Hayek azt is fontosnak tartotta elmondani az interjúban, hogy bár férje általában rendkívül elfoglalt a munkája miatt, a családjával is igyekszik a lehető legtöbb időt tölteni, így amikor közös nyaralásra indulnak, teljesen félretesz mindent miattuk.