Mi lett volna, ha Rocky Balboa és Daniel LaRusso a nagyvásznon nézett volna farkasszemet egymással? Nehéz megmondani, bár annak idején csakugyan felmerült ez az őrült ötlet.

Minderről maga Ralph Macchio beszélt Jimmy Kimmelnek adott interjújában. A Cobra Kai - A karate kölyök öröksége jelenleg az ötödik évadánál tart, Maccho pedig elárulta, hogy az elmúl évek folyamán többen is előhozakodtak azzal, hogy bizony helye lenne egy Rocky Balboa és Daniel Larusso találkozásnak.

A színész a folytatásokra vonatkozó ötletek között említette Miyagi úr szellemként való visszatérését, valamint Daniel Larusso és Rocky gyermekei közötti harcot.

John G. Avildsennel, a Karate Kölyök és a Rocky rendezőjével ebédeltem egy alkalommal. Két író, akiket nem nevezek meg, azt mondta nekünk: 'Figyeljetek! Itt az ötlet! Mi lenne, ha Rocky Balboának lenne egy fia, és neked is lenne egy fiad? Te Newarkból vagy, ő pedig Philadelphiából. Mickey-t és Miyagit együtt hoznánk össze. És ez valamiféle harcművészeti keverék lenne’” - mesélte a színész.

Bár egy ilyen szuperprodukció bizonyára sok rajongónak tetszett volna, viszont sem a rendező, sem a színész nem tudta igazán komolyan venni az ötletet. Macchio csak 2018-ban, 34 évvel az első Karate Kölyök megjelenése után tért vissza a franchise-hoz, mivel saját elmondása szerint nagyon megtetszett neki a Cobra Kai-sorozat forgatókönyve.

akció | dráma | vígjáték

Az All Valley bajnokság meglepő eredményei után Terry Silver kiterjeszti a Cobra Kai birodalmat, és megpróbálja "Nincs kegyelem" stílusát az egyetlen játékká tenni a városban.... több»