Röviddel a születése után meghalt a Trónok harca sztárjának, Hafthor Bjornsson kislánya

A Trónok harca színésze, Hafþór Júlíus Björnsson és a felesége bejelentették, hogy meghalt a kislányuk, miután a terhesség 22. hetében világra jött.

"Miután észrevehetően csökkent a mozgása, rájöttünk, hogy a szíve már nem dobog" - írták az Instagramon. "Szavakkal nem lehet leírni a veszteség miatti fájdalmunkat, vagy a boldogságunkat, hogy a lányunkkal tölthettünk időt. Gyönyörű, szőke szempillákkal és szemöldökkel, és egy kis mosollyal anyának és apának. A szeretet, amit iránta érzünk, elsöprő".

"A gyász, amit érzünk, örökre velünk marad, de a szeretet is. Minden reményünket és álmunkat elvették tőlünk, de tudom, hogy újra vele leszek. A lelke tovább él rajtunk és a testvérein keresztül. Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket ebben az időszakban, amíg gyászoljuk ezt a kibírhatatlan veszteséget. Köszönjük mindenkinek a kedves szavakat és a támogatást."

Hafthor és Kelsey 2018 óta házasok, és egy közös fiuk van, míg a színész lánya, Theresa Líf egy korábbi kapcsolatából született.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kelsey Henson (@kelc33) által megosztott bejegyzés