Rozsomák lett az új Marvel film sztárjából! (fotó)

Nem is olyan rég rengetegen rácsodálkoztak Kumail Nanjiani új külsejére. A humoristát főként vígjátékokban láthatták eddig a rajongók, az Örökkévalókban azonban egy igazi, kigyúrt szuperhősként tűnik fel.

Nanjiani a Mens’ Health férfimagazin legfrissebb címlapján pózol, a kiadvány azonban néhány további meglepetést is hoz, hiszen készítettek néhány további olyan képet is, amelyen a színész a legikonikusabb akcióhősök szerepében látható, többek között a John McClane-ként a Drágán add az életed!-ből, Mavericként a Top Gunból és persze Rozsomákként.

A Chloé Zhao rendezésében készülő Örökkévalókban Nanjiani Kingot alakítja majd, a friss interjúban pedig azt is elárulta, miként is kapcsolódik történetesen Bruce Willis filmje a következő alakításához.

“Az a film egy igazi élet-halál harc története, akárcsak az Örökkévalók. És főként arra mutatott rá a számomra, hogy lehet egy karakter bölcs, ugyanakkor még mindig izgalmas anélkül, hogy a teljes koncepcióból egyszerűen poént csinálna” - nyilatkozta a színész, aki azt is elárulta, nem egyszerűen csak az MCU része szeretett  volna lenni mindig is, hanem valódi szuperhőst akart alakítani.