Ryan Gosling: Pókember vagy Szellemirtók?A kép forrása: Photo © Warner Bros. Pictures / Ben Glass

A Sony a The Sinister Six főszerepére szeretné megnyerni Goslingot, a színész azonban a Szellemirtók rebootjának egyik szerepére pályázik.

A Sony hackertámadása során kiszivárgott információkból lassan már egy teljes regényt lehetne írni, napról napra újabb információk látnak napvilágot, melyek közül a legújabb az utóbbi években A-listás hollywoodi sztárrá avanzsált Ryan Goslingot (Drive - Gázt!, A hatalom árnyékában) érinti.

A színész neve az utóbbi hónapokban olyan filmek kapcsán merült fel, mint a Suicide Squad vagy a Doktor Strange, de úgy tűnik, a rajongóknak még nem kell teljesen lemondaniuk, hogy Goslingot egy képregény-adaptációban láthassák, ugyanis a Sony őt nézte ki a The Sinister Six egyik főszerepére. Annyi biztos, hogy a stúdiónak nem lesz könnyű dolga, ugyanis Gosling épp azért nem szerződött le a Doktor Strange-hez, mert nem szeret több filmre elköteleződni. Márpedig a The Sinister Six nem mást alakítana, mint Pókembert, és mivel a kiszivárgott emailekből kiderült, hogy a Sony a teljes Pókember franchise-t rebootolni szeretné (ezzel pedig Andy Garfield végleg búcsút mondhatna Peter Parker jelmezének), ezért nyilván nem egy filmre kívánnak szerződést kötni a színésszel.

További nehézség lehet, hogy Gosling jelenleg a Szellemirtók rebootja fele kacsingat, mely ugyan a legfrissebb hírek szerint női karakterek köré épül, de a film rendezője, (Női szervek) Emma Stone és Jennifer Lawrence mellett biztos találna neki is egy szerepet a 2016-ban érkező filmjében.

A pletykák szerint a színész már találkozott is a Sony igazgatójával, Amy Pascallal, aki viszont inkább a Pókember spinoffjában, a Drew Goddard (Z világháború) rendezésében készülő The Sinister Sixben látná szívesebben, melynek premierjét 2016. november 11-ére tűzte ki a stúdió.