Ryan Reynolds Pokémonként is bravúros, itt a Pikachu, a detektív új előzetese!

Már csak hetek kérdése, és a mozikba kerül az élőszereplős Pokémon-film, melyre a legtöbben egészen az első előzetesig kétkedve tekintettek, de Ryan Reynolds Pikachuként mostanra mindenkit meggyőzött.

Ryan Reynolds tegnapi beharangozója után végre itt a  Pokémon: Pikachu, a detektív új előzetese, mely már lényegesen többet árul el a történetről.

A film főszereplője Tim Goodman, aki elhatározza, hogy kinyomozza apja eltűnésének rejtélyes körülményeit. Ebben pedig a kis sárga Pokémon, az egyébéként kiváló nyomozó, Pikachu lesz a segítségére, akinek egyedül Tim érti a beszédét.

A film rendezői székét Rob Letterman foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk és hallhatunk, mint Bill NighyKen WatanabeRita OraSuki WaterhouseJustice SmithChris Geere és Kathryn Newton.

A Pokémon: Pikachu, a detektív május 9-től látható a hazai mozikban, és szinte biztosak lehetünk benne, hogy nem ez lesz az egyetlen alkalom, hogy Pikachut a mozivásznon láthatjuk, ugyanis a Legendary már most hivatalosan bejelentette, hogy készül a folytatás.  

A film friss előzetesét idelent tudjátok megnézni.