Scorsese ismét DiCaprióval dolgozik, ez lesz a mester új filmje

Ugyan hosszú ideje nem hallottunk már semmit Martin Scorsese legújabb készülő filmjéről, a The Irishmanről, amely a Netflixen lesz megtekinthető, a rendező máris bejelentette, hogy egy még újabb produkción dolgozik.

Annyi bizonyos, hogy a munkálatok gőzerővel zajlanak, de úgy tűnik, hogy a mester egyáltalán nem szeretne vakációra menni, hiszen a napokban nyilatkozott arról, hogy máris zajlanak legújabb filmjének előmunkálatai.

A jelenleg Killers of the Flower Moon munkacímen futó produkcióról egyelőre vajmi keveset lehet tudni. David Grann azonos című regényének filmes adaptációja az 1920-as évekbe kalauzolja majd a nézőt.

A történet szerint az éppen alig tíz éve működő FBI-nak egy félelmetesen sötét ügyet kell felderítenie, az Osage Nation tagjait ugyanis brutális módon tizedelni kezdi el valaki. „Ahogy olvastam David Grann könyvét, szinte azonnal magam előtt láttam a jelenetet,- nyilatkozta a rendező – az embereket, a beállításokat és az akciót, és már ekkor tudtam, hogy filmet szeretnék készítni a sztoriból.”

Ez azonban nem minden. Scorsese azt is hozzátette, hogy a film egyik főszerepében Leonardo DiCaprio lesz majd látható. Egyelőre azonban úgy tűnik DiCapriot is lekötik Quentin Tarantinoval forgatott filmje, a Volt egyszer egy Hollywood.