Semmi különös, csak egy újabb nap, amikor Dwayne Johnson történelmi rekordot döntött

Amihez Dwayne Johnson hozzányúl, az arannyá változik. Így volt ez az elmúlt években is, és most sem történt másként. 

Nem húzzuk tovább az időt, megtörtént az, amire az eddigi adatok alapján már nagy tételben mertünk volna fogadni: a Netflix eddig legdrágább filmje, a Gal Gadot, Ryan Reynolds és Johnson főszereplésével bemutatott Különösen veszélyes bűnözők lett a streamingszolgáltató legnézettebb filmje, maga mögé utasítva az eddigi csúcstartót, a Sandra Bullock nevével fémjelzett Madarak a dobozbant.

A hírt maga Johnson jelentette be az Instagramján, ahol azt írta, hogy Hálaadás hétvégéjén megtörtént a rekorddöntés, ehhez pedig mindössze 11 napra volt szükség. Johnson azt is kiemelte, hogy a nézők 92 százaléka értékelte pozitívan a filmet.

Hogy pontosan hányszor indították el a lejátszást, azt ugyan nem írja, de a Madarak a dobozban számait nézve egész biztos, hogy 282 milliónál több alkalommal.

Johnson nem először került reflektorfénybe ezen a héten, mint néhány napja mi is beszámoltunk róla, egy szó szerint könnyfakasztó gesztust is tett egy rajongó felé. Erről ide kattintva olvashatsz bővebben. Arról pedig még szót sem ejtettünk, hogy ezen a héten kapott előzetest az új filmje, melyben Superman kutyájaként kel a világ védelmére, és ő nyerte a People's Choice Awardot is.

A hazai nézők a kritikusokhoz hasonlóan vegyesen fogadták a filmet, a Különösen veszélyes bűnözők a hazai nézők szavazatai alapján jelenleg 61 százalékos értékelést tudhat magáénak a Magyar Filmadatbázisban.

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Az Interpol világméretű hajszát hirdet a legkeresettebb tolvaj elfogására. Azonban amikor egy vakmerő rablás összehozza az FBI legjobb profilozóját és két rivális bűnözőt,... több»

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés