Sherlock Holmes 3: Kiderült, kin múlik, hogy végre elkészüljön a film

Guy Ritchie Sherlock Holmes filmes franchise-jának lehetséges új folytatásáról már évek óta keringenek hírek. 

A fejlesztéssel kapcsolatos folyamatos tárgyalások ellenére azonban hivatalosan még nem erősítették meg, hogy Robert Downey Jr. újra eljátssza a világ legnagyobb detektívjének szerepét, és új ügyet vállal. Ritchie, az előző két film rendezője szerint végső soron Downey Jr-on múlik, hogy készül-e új film.

A Collidernek adott interjúban, amelyben új akciófilmjét, a Fortune hadművelet - A nagy átverést (előzetes idelent) népszerűsítette, Ritchie-t a Sherlock Holmes franchise helyzetéről kérdezték. Meglepő módon Ritchie távol tartja magát a témától, és a döntési folyamatot teljes egészében Downey Jr-ra bízta.

"Nos, őszintén szólva, ezt Robert [Downey Jr.]-ra bíztam" - mondta Ritchie. "Szóval Robert akarta, hogy ő legyen a felelős ezért. A labda az ő térfelén van, így ő felel a forgatókönyvért, ő felel az egészért."

Az első Sherlock Holmes film 2009-ben került a mozikba, melyet 2011-ben követett a Sherlock Holmes: Árnyjáték. Mindkét film jól teljesített a kasszáknál, és folyamatosan érkeznek a franchise-zal kapcsolatos hírek, beleértve Downey Jr. elképzelését, miszerint egy hatalmas mozis univerzummá bővítené azt.

Ritchie megjegyzései arra engednek következtetni, hogy jelenleg nincsenek végleges tervek egy új Sherlock Holmes filmmel kapcsolatban. Ahogy telik az idő, egyre kevésbé valószínű, hogy elkészül egy harmadik rész. Ha azonban Downey Jr. szeretné, hogy megvalósuljon, akkor még mindig van rá esély.

akció | thriller | vígjáték

Orson Fortune MI6 ügynök élete egyik legveszélyesebb küldtesével néz szembe, amikor megbízást kap, hogy felkutasson egy új technológiát, amely teljesen megváltoztathaja a... több»