Közel 10 évet kellett várniuk a rajongóknak, hogy megérkezzen a Zombieland folytatása.  A mai nap folyamán debütál a hazai mozikban a film, az első vélemények azonban már most elérhetőek a Rotten Tomatoes portálon

Bár nem állíthatjuk, hogy a Zombieland 2: A második lövést szétszedte, vagy épp az égig magasztalta volna a kritika, hiszen a RT-n jelenleg 73 százalékon áll a film, az mindenesetre mégis borítékolható, hogy igencsak visszafogott vélemények érkeztek a produkcióhoz.

A New York Times szerzője szerint a Zombieland 2 igencsak alacsonyra helyezi a lécet, így nagyon is könnyen ugorja meg azt, ebből kifolyólag kiemelkedően szórakoztatóvá emeli a filmet.

„A film szinte ugyanabban a mederben folyik, mint az első rész, bár ez kevésbé számít bóknak” – írja Steven Scaife, a Slant Magazine kritikusa.

Julian Roman, a Movieweb szerzője szerint: „A Zombieland az eredeti részhez hasonlóan emlékezetes humorral és fantasztikus karakterekkel tér vissza, amely garantálja a hatalmas szórakozást.”

„A Zombieland 2: A második lövés elhozza azt a csalódást, amelytől mindannyian tartottunk” – írja Rendy Jones.

Ruben Fleischer filmje tehát a hazai mozikba is megérkezett, így a nézők saját maguk is meggyőződhetnek, mennyire is van igazuk a kritikusoknak.