Bupkis egy új vígjáték, amely Pete Davidson (The King of Staten Island, Saturday Night Live) történetét mutatja be, aki egy sajátos családdal megáldva és a hírnév csapdájában vergődve igyekszik értelmes emberi kapcsolatokat kialakítani. A meglepően őszinte, félig önéletrajzi ihletésű sorozat főszereplői Davidson, Edie Falco (The Sopranos, Nurse Jackie) és Joe Pesci (Goodfellas, The Irishman), akiket egy sztárokból álló mellékszereplő gárda vesz körül egy olyan, az abszurditás határán egyensúlyozó sztoriban, amely bemutatja, hogy mit is jelent valójában Pete Davidsonnak lenni.

A főszerepben saját magát alakító Pete Davidson íróként és producerként is részt vett a sorozat elkészítésében. A Bupkis producere Lorne Michaels a Broadway Videostól, a Universal Studio Group részlegétől Judah Miller, Dave Sirus, Andrew Singer és Erin David producerek mellett. A film rendezője és társproducere Jason Orley.

A Universal Television kritikusok által elismert vígjátéksorozata féktelen és lebilincselő kalandokat rejt a családi esküvőktől a droggal fűtött autós utazásokon át a forgatásokon töltött magányos nyaralásokig. A hiteles, botrányos és őszinte érzelmi élmények megmutatják a nézőknek a sztárság jó, rossz és valós oldalait.

Vendégszereplők: La La Anthony, Colson Baker (Machine Gun Kelly), Steve Buscemi, Bobby Cannavale, Charlamagne Tha God, Charlie Day, Philip Ettinger, Brad Garrett, Al Gore, Paul Walter Hauser, Sunita Mani, John Mulaney, Simon Rex, Oona Roche, Ray Romano, Cliff Method Man Smith, Jon Stewart, Kenan Thompson, Marissa Jaret Winokur és Chase Sui Wonders.

A Bupkis kizárólag a SkyShowtime-on lesz elérhető augusztus 4-től.

66 Bupkis  (2023)

vígjáték

SkyShowtime (2023.08.04.)

A sorozat Pete Davidson életét követi nyomon, ötvözve a földhözragadt történetmesélést néhány abszurd elemmel abból a világképből, amelyről Davidson jól ismert. több»