Soká fogjuk Brad Pittet újra a mozivásznon látni

Az idei Oscar-díjátadón végre fellélegezhettek Brad Pitt rajongói, hiszen a színész karrierje során először vehette át az aranyszobrocskát a legjobb férfi mellékszereplőnek járó kategóriában, amelyet a Volt egyszer egy Hollywoodban nyújtott alakításával érdemelt ki.

Persze máris felmerül a kérdés, mi is lesz majd Brad következő nagy dobása, ám nagyon úgy tűnik, hogy továbbra is tartja magát ahhoz az elhatározásához, amelyről már egy korábbi interjúban említést tett.

„Jelenleg úgy érzem, itt az ideje egy kicsit eltűnni, és visszatérni ahhoz, hogy végre más dolgokat csináljak” – jegyezte meg egy friss interjú során a színész.

Ha hihetünk a korábban elhangzottaknak, Brad Pitt nem teljesen vonul vissza a filmes szakmától, könnyen lehet ugyanis, hogy a jövőben a kamera túloldalán vesz részt majd egy-egy produkció elkészítésében. Mindezt persze egyelőre a jövő homálya fedi.

dráma | vígjáték

Nem könnyű az állástalan színészek élete a hatvanas évek végén. Hollywood kíméletlenül átalakult; új vezetők, korábban ismeretlen elvárások, s mindezek fejébe már a nők... több»