Az HBO Max jelenlegi egyik kedvenc sorozata A Fehér Lótusz második szezonjával tért vissza. És rögtön az eddig elérhető első epizódban hű is az első évadhoz, vagyis az egyik jelenetben elég nagyot villantanak.

Míg az első évadban Steve Zahn ült szembe a kamerával teljesen meztelenül (vagy legalábbis erősen ezt akarták elhitetni velünk), addig most hasonló meztelenkedésre került sor, csak épp ezúttal Theo James közreműködésével.

A színész Cameron Babcock karakterét alakítja a sorozat második évadjában, aki az egyik jelenetben visszatér a szállodai szobájába, hogy fürdőnadrágot húzzon. Mindezt egy tükörben nézhetjük végig, és bár a színész végig félig oldalt áll és ezért leginkább csak a fenekét láthatjuk, egy másodperc erejéig így is villant egy méreteset. Amitől persze mindjárt be is indult a találgatás a közösségi médiában.

A rajongók többsége azon vitázik a Twitteren, hogy akkor most az ominózus jelenetben tényleg Theo James hímtagja himbálózik a képernyőn vagy a látvány kedvéért protézist, kvázi műpéniszt használtak. Erre valószínűleg sosem fogunk egyértelmű választ kapni, a színész mindenesetre annyit reagált a témára.

Annyit mondott, hogy a forgatáson készült egy ennél többet is mutató változat, de azt végül túl soknak találták és ezért készült el a jelenet. Akár így, akár úgy, de Theo James esetében nem ez lenne az első alkalom, hogy a képernyőn meztelenkedik.

A Fehér lótusz második évadja szinte teljesen új szereplőgárdával tért vissza, ahogy a helyszín is új. Ezúttal Olaszország déli csücskében, Szicília szigetén gyűlt össze egy illusztris társaság, hogy a Fehér lótusz szállodalánc egyik egységében vakációzzon, de persze most sem megy minden zökkenőmentesen.