Sorozat készül Guy Ritchie filmjéből, az Úriemberekből

Az év elején hatalmasat szólt a mozikban Guy Ritchie filmje, az Úriemberek, a MiramaxTV pedig le is csapott koncepcióra, és már zajlanak is a sorozatváltozat előkészületei.

A csatorna ráadásul megtartja a rendezőt, így a továbbiakban is Ritchie dolgozik majd a forgatókönyvön, továbbá rendezői és produceri munkálatokat is ellát majd. A Deadline magazin értesülései szerint a film készítői közül a projekt fedélzetén ott vannak Ivan Atkinson és Marn Davies is, a szereposztásokról azonban egyelőre nincsenek bővebb információk.

“A legkarakteresebb és legtermékenyebb filmkészítőket köszönthetjük személyükben, akinek munkáját évek óta csodáljuk, és rendkívül izgatottak vagyunk, hogy az Úriemberek ‘kalandjait’ még szélesebb nézőközönséggel is megismertethessük” - nyilatkozta Marc Helwig a Miramaxtól.

Guy Ritchie az eredeti tervek szerint csakugyan sorozatnak szánta az Úriembereket, a produkció a későbbiekben formálódott egészestés mozivá, egyelőre azonban kérdéses, hogy Matthew McConaughey, Colin Farrell, Hugh Grant vagy épp Charlie Hunnam is visszatér-e a szériában.