Sorozat készült Angelina Jolie és Brad Pitt filmjéből, a Mr. és Mrs. Smith-ből, itt az előzetes

A Prime Video közzétette a Mr. és Mrs. Smith adaptációjuk trailerét!

A sorozat főszereplői Donald Glover és Maya Erskine és mind a nyolc epizód elérhető lesz február 2-ától a streaming szolgáltatónál!

A 2005-ös azonos című film alapján készült sorozatban a két színész a Brad Pitt és Angelina Jolie által megformált szerepeket veszi át. Az alaphelyzet ugyanaz marad: Mr. és Mrs. Smith egy házaspár, akik mindketten titkolják a másik előtt, hogy valójában bérgyilkosok. A látszat fenntartása akkor válik bonyolulttá, amikor megbízást kapnak egymás megölésére.

A főszereplés mellett Glover a sorozat producere is, ami a legújabb projektjét jelzi a Prime Videóval a Rajzás című szatirikus vígjátéksorozat után. Glover és Erskine mellett a sorozatban szerepel többek közt: Parker Posey, John Turturro és Paul Dano is.

Az első két epizód rendezője Hiro Murai, aki korábban már dolgozott együtt Gloverrel a Guava Island és a "This is America" című dalhoz készült klipben.

Míg eredetileg Phoebe Waller-Bridge volt Jane Smith szerepére szerződtetve, 2021-ben bejelentették, hogy a PEN15 című vígjátéksorozat társalkotójaként ismert Maya Erskine veszi át a szerepet.

Erskine játszott többek közt a Star Wars: Obi-Wan Kenobi című Disney+ sorozatban és a Plusz 1 fő című romantikus vígjátékban is.

akció | krimi | vígjáték

A Mr. és Mrs. Smith ezen változatában két magányos idegen egy titokzatos kémügynökségnél kap munkát, amely kémkedéssel, gazdagsággal, sok utazással és egy álomotthonnal teli... több»