Közel 28 évet kellett várniuk a rajongóknak arra, hogy Linda Hamilton újra visszatérjen egy új Terminator filmben.

Az már biztosra vehető, hogy a Sötét végzet cselekménye figyelmen kívül hagyja az elmúlt évek Terminator filmjeit, így az szorosabban kapcsolódik a kultikus Terminátor 2. - Az ítélet napja történetéhez. James Cameron, aki producerként vesz részt a munkálatokban korábban azt is elárulta, hogy a Sötét végzet sztorija mindössze 36 órányi, akciódús és karakterközpontú eseményt ölel majd fel.

Maga Linda Hamilton a film rendezőjével, Tim Millerrel adott közös interjúban pedig azt is elárulta, miért is tért vissza a franchie-ba. „Rengeteg idő telt el az Ítélet napja óta, és ez számomra igazán ajándék, hiszen lehetőségem van újra felfedezni a karaktert. Sarah Connor valószínűleg ugyanaz a személy, de mindenképpen látni akartam, hogy Az ítélet napja eseményei mennyire is változtatták meg őt” – nyilatkozta a színésznő az Entertainment Weekly magazinnak.

Mindezeken túlmenően Hamilton néhány apróbb titkot is elárult a karakterről a beszélgetés során. „Ő egy hazátlan asszony. Az eredeti küldetése rég megváltozott már, gyakorlatilag nincsenek társai, sem pedig családja, ugyanakkor rettenetesen bosszúszomjas.”

A legelszántabb rajongók alighanem alig várják már, hogy végre megérkezzen a Sötét végzet a hazai mozikba is, minderre azonban még egy picit várniuk kell, hiszen a film idén, október 31-én debütál majd.