Mostanra teljesen kaotikussá vált a Sony és a Marvel kapcsolata, a két stúdió a napokban jelentette be, hogy elválnak útjaik, így kétségessé vált, hogy a jövőben készül-e közös Pókemberfilm Tom Hollanddal a főszerepben.

Noha a Sony egy hivatalos közleményben adott hangot csalódottságának, hogy a továbbiakban nem működnek együtt a Marvel producerével, Kevin Feige-val. Az üggyel kapcsolatban pedig Stan Lee lánya, Joan Celia is végül megszólalt, aki szerint ez volt a leghelyesebb döntés, amit csak meghozhatott a Sony.

„Miután édesapám meghalt, senki sem keresett meg sem a Marveltől, sem pedig a Disney-től. Egyik napról a másikra gyakorlatilag árucikké tették apám munkáját, és valójában sosem tanúsítottak tiszteletet iránta. Azt gondolom, hogy senki sem bánt méltatlanabbul apámmal, mint a Disney és a Marvel vezetősége” – nyilatkozta Celia TMZ magazinnak.

Úgy tűnik, hogy számos családtag kiáll az ügy mellett, legutóbb maga Tom Holland édesapja, a brit író és komikus, Dominic Holland is közétett egy bejegyzést, amelyben kiáll a két stúdió együttműködése mellett.