Streaming szemle: 4 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (január 15-21)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók folytatják jó szokásukat, és a következő héten is elárasztanak bennünket a legfrissebb és legújabb tartalmakkal. Mozifilmek, eredeti sorozatok, új évadok érkeznek a képernyőinkre, így vétek lenne kihagyni őket. Listánkban kiválogattuk a legizgalmasabb új filmeket és sorozatokat, természetesen ez nem a teljes kínálat, minden érkező produkciót itt találtok. A streamingszolgáltatók újdonságait egy kattintással elérhetitek weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott platformon.

#4

dráma | krimi | misztikus

HBO Max

Liz Danvers és Evangeline Navarro nyomozók hat férfi eltűnése kapcsán kutatnak, akik a Tsalal sarkvidéki kutatóállomáson dolgoznak, ahol az éjszaka több mint 24 órán át tarthat. több»

A sorozat új évada Alaszkában játszódik, és Liz Danvers (Jodie Foster), illetve Evangeline Navarro nyomozókat követi, akik együtt kezdenek dolgozni egy ügyön, amiben hat férfi rejtélyesen eltűnt egy kutatóállomásról.
#3

70 Zorro  (2024)

akció

Diego de la Vega elhatározza, hogy kideríti, ki ölte meg az apját, és olyan családi titkokat fedez fel, amelyek örökre megváltoztatják a sorsát. több»

A Zorro egy akció-kalandsorozat, amelyet a Secuoya stúdió készít Miguel Bernardeau főszereplésével. A Johnston McCulley által megalkotott karakter története mára klasszikusnak számít, és most egy új generáció is megismerheti az álarcos hőst. A töténetben Zorro elszántan próbálja kideríteni, ki ölte meg az apját, és olyan családi titkokra bukkan, amelyek örökre megváltoztatják a sorsát.
#2

68 60 perc  (2024)

(9)

akció | dráma | sportfilm

Netflix

Octaviónak csak egy órája van arra, hogy eljöjjön a lánya születésnapjára, különben örökre elveszítheti a lány felügyeleti jogát. De hogy elérje célját, lemondja egyik... több»

Octavio igazi harcos, az MMA feltörekvő sztárja, akinek van egy lánya. Már csak egy órája van arra, hogy odaérjen gyermeke születésnapi bulijára, különben azt kockáztatja, hogy örökre elveszíti a láthatási jogot. Arra kényszerül, hogy lemondjon egy bunyót, aminek következtében veszélyes alakok kezdik el üldözni a városon keresztül - az idő, hogy odaérjen szeretett kislányához pedig egyre csak fogy.
#1

61 Az Alkotó  (2023)

(36) (6)

akció | dráma | kaland | romantikus | sci-fi

Disney+ | Telekom TVGO

Egy háborús konfliktus közepette, amelyben az emberiség a mesterséges intelligencia erői ellen harcol, Joshuát (Washington), a különleges erők tapasztalt volt ügynökét az... több»

Az Alkotó egy sci-fi akciófilm, melynek producere és rendezője Gareth Edwards, aki a forgatókönyvet Chris Weitzzel közösen írta. A főbb szerepekben John David Washington, Gemma Chan, Ken Watanabe, Sturgill Simpson és Allison Janney látható. A film 2070-ben játszódik, 15 évvel azután, hogy Los Angelesben egy atomrobbantás miatt kitört a háború a mesterséges intelligencia és az emberek között. A történetben egy volt különleges ügynököt követhetünk nyomon, akit megbíznak, hogy levadássza és megölje az "Alkotót", aki kifejlesztett egy titokzatos fegyvert, amely képes véget vetni a háborúnak.