Streaming szemle: 5 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (január 1-7)

Vajon mit tartogatnak számunkra a hazánkban elérhető streamingszolgáltatók az új esztendő első hetében? Listánkban megtaláljátok a legizgalmasabb kiemelt premiereket, amelyekre számíthatunk. Természetesen ez nem a teljes kínálat - minden érkező újdonságot megnézhettek itt. A friss produkciók egy kattintással elérhetőek lesznek a weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#5

dokumentum | életrajzi | történelmi | zenés

HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

David Bowie kreatív zenei útját feltáró filmes odüsszeia. több»

A Moonage Daydream egy dokumentumfilm David Bowie angol énekes-dalszerzőről. A filmet Brett Morgen írta, rendezte és vágta, és Bowie személyes archívumából származó, korábban nem publikált felvételeket használ fel, köztük élő koncertfelvételeket. Ez az első film, amelyet Bowie hagyatékának kezelői hivatalosan engedélyeztek, és címét Bowie 1972-es, azonos című daláról kapta.
#4

50 A látogató  (2023)

(3)

dráma | sci-fi | thriller

Amazon Prime Video

Hen és Junior egy eldugott földdarabon gazdálkodik, amely már generációk óta Junior családjának tulajdonában van, de nyugodt életük felfordul, amikor egy hívatlan idegen jelenik... több»

A Foe egy tudományos-fantasztikus pszichológiai thriller, amelyet Garth Davis ausztrál rendező készített Iain Reiddel közösen írt forgatókönyvéből, Reid 2018-as, azonos című regénye alapján. Az Ausztráliában forgatott ausztrál-amerikai koprodukcióban készült film főszereplői Saoirse Ronan, Paul Mescal és Aaron Pierre. A történetben egy házaspár élete a feje tetejére áll, amikor egy idegen érkezik a farmjukra, és közli a férjjel, hogy őt egy nagy űrállomásra küldik, felesége pedig egy robot társaságában marad.
#3

84 A hó társadalma  (2023)

(28) (6)

dráma | életrajzi | kaland | katasztrófafilm

Netflix

Egy rögbicsapat repülőgépe lezuhan egy gleccseren az Andokban. Az a néhány utas, aki túléli a balesetet, a világ egyik legnehezebben túlélhető környezetében találja magát. több»

A hó társadalma J. A. Bayona rendező 2023-as túlélő-thriller filmje az 1972-es uruguayi Andokban történt repülőgép-katasztrófáról. A produkció Pablo Vierci azonos című könyvének adaptációja, amely a baleset mind a 16 túlélőjének beszámolóit dokumentálja, akik közül Vierci sokakat gyerekkorából ismert. A szereplők uruguayi és argentin színészekből állnak, többségük kezdő, feltörekvő művész.
#2

68 The Curse  (2023)

(2)

vígjáték

SkyShowtime

A sorozatban egy állítólagos átok megzavarja egy friss házaspár kapcsolatát, miközben gyermekvállalással próbálkoznak és együtt szerepelnek a problémás új HGTV-műsorukban. több»

A sorozat egy szatirikus, fekete humorú thriller, amelyet Nathan Fielder és Benny Safdie írtak. A főszerepekben Emma Stone, Fielder és Safdie láthatóak. A sorozat első három epizódját október 12-én, a New York-i Filmfesztiválon mutatták be. A sorozat azt vizsgálja, hogyan zavarja meg egy állítólagos átok egy friss házaspár kapcsolatát, miközben megpróbálnak családot alapítani - mindeközben pedig a 'problémás' új HGTV műsor, a Fliplanthropy főszereplői.
#1

48 57 Másodperc  (2023)

(9)

sci-fi | thriller

Telekom TVGO

Franklin, egy fiatal blogger, aki megragadja az életben egyszer adódó lehetőséget, hogy interjút készítsen egy neves tech-szakértővel. Beszélgetésük közepette ügyesen... több»

Az 57 Másodperc egy sci-fi thriller, amelyet Rusty Cundieff rendezett, a főszerepekben pedig Josh Hutcherson és Morgan Freeman látható. A film E.C. Tubb Lucifer című története alapján készült. A sztoriban egy Franklin nevű blogger meghiúsít egy támadást Anton Burrell, egy látnok tech-guru ellen, akivel interjút készíthet. Megtalál egy gyűrűt, amelyet Burrell elejtett, és felfedezi, hogy viselője képes 57 másodpercet utazni a múltba.