Streaming szemle: 5 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (április 3-9.)

Következzen egy kis válogatás a jövő heti streaming premierekből. A tartalmakat a Netflix, Apple TV+, Disney+, Amazon Prime Video és SkyShowtime kínálatából válogattuk össze. Természetesen az összes premier egy kattintással elérhető lesz a mafabos adatlapokról, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#5

dráma

Disney+

Egy nőt követhetünk nyomon, aki vonakodva tanácsadóvá válik. Névtelenül tisztelt rovatvezető lesz, még akkor is, amikor a saját élete darabokra hullik. több»

Az Apró gyönyörű dolgaink egy amerikai drámasorozat, ami Cheryl Strayed azonos című könyvén alapul. Az adaptációt Liz Tigelaar készítette, a főszerepben Kathryn Hahnt láthatjuk. A sorozat középpontjában egy írónő áll, aki vonakodva válik rovatvezetővé, amikor élete éppen egy zűrzavaros időszakon halad keresztül.
#4

50 Távol az ég  (2022)

(1)

dráma

Amazon Prime Video

Miután pilótájuk váratlanul meghal a repülés közben, Doug White-nak (Dennis Quaid) biztonságosan le kell szállnia a repülővel, és meg kell mentenie egész családját a... több»

Az On a Wing and a Prayer egy amerikai dráma Sean McNamara rendezésében, Dennis Quaid, Heather Graham és Jesse Metcalfe főszereplésével. Egy apa a feleségével és lányaival egy magánrepülőgépre száll. A levegőben a pilóta hirtelen meghal. Az apának kell kényszerleszállást végrehajtania, hogy megmentse a családját.
#3

62 Chupa  (2023)

(4) (8)

dráma | fantasy | kaland

Netflix

A tizenéves Alex mexikói családlátogatása során egy valószínűtlen társra tesz szert, amikor felfedez egy fiatal chupacabrát, amely a nagyapja fészerében rejtőzik. Hogy... több»

A Chupa egy amerikai fantasy-kalandfilm Jonás Cuarón rendezésében, Demián Bichir és Christian Slater főszereplésével. A történet szerint egy tizenéves fiú és unokatestvérei mexikói látogatásuk során felfedezik a nagyapja fészerében élő chupacabrát...
#2

fantasy | musical | vígjáték

Apple TV+

Josh (Keegan-Michael Key) és Melissa (Cecily Strong) elmennek Schmicagóba, ahol a 60-as és 70-es évek musicaljei kelnek életre. Ez eltér az első évadtól, amely a 40-es és 50-es... több»

A második évadban Josh és Mel a 60-as és 70-es évek musicaljeinek újragondolt világába látogat, és Schmicago városában belevágnak a következő kalandjukba. A nézők tehát valószínűleg olyan ikonikus musicalek paródiáit láthatják majd ebből a korszakból, mint a West Side Story, a Mary Poppins és persze a Chicago.
#1

musical | romantikus | vígjáték

SkyShowtime

John Travolta és Olivia Newton John 1978-as Pomádé című musicaljének spin-offja. több»

A sorozatot Annabel Oakes készítette a Paramount+ számára. A zenés romantikus vígjátéksorozat a Pomádé (1978) című film előzményét meséli el, amely Jim Jacobs és Warren Casey azonos című színpadi musicaljén alapul. A sorozat 1954-ben játszódik, négy évvel a Grease eseményei előtt, és négy diákot követ, akik összefognak, és ezzel örökre megváltoztatják a Rydell High-t. Ők lesznek az első középiskolai klikk, a "Rózsaszín Hölgyek" alapítóanyái.