Streaming szemle: 5 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (május 27-június 2)

A streamingszolgáltatók a következő héten is felesküdtek szórakoztatásunkra - temérdek új tartalommal bővítik kínálatukat és különféle filmek, sorozatok teljes tárházát vonultatják fel a napokban. Jön az Eric,  az Oscar-díjas Téli szünet és a Nick és Aaron Carter: Bukott bálványok is. Listánkban a kiemelt produkciókra összpontosítottunk, azonban ez nem minden, a teljes felhozatalt itt találjátok. Minden új sorozat és film egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#5

dokumentum

Max

A doku-sorozat feltárja a Nick Carter elleni szexuális zaklatás vádjával kapcsolatos botrányt és a bátyja, Aaron személyes csatáit, beleértve a mentális egészségügyi... több»

A dokumentumfilm-sorozat feltárja két tinibálvány tragikus történetét. Nick Carter ellen eljárás indult szexuális zaklatás ügyében, bátyja, Aaron pedig személyes démonaival küzdött - a sorozat bemutatja életútjukat egészen 2022-ig, amikor bekövetkezett Aaron tragikus halála.
#4

dokumentum | életrajzi

Disney+

Ez a dokumentumfilm Jim Henson munkásságának rajongóival készült interjúkat tartalmaz, Jim Henson munkáiból származó felvételekkel, köztük a Wilkins és Wontkins... több»

A Jim Henson: Az ideák embere egy dokumentumfilm, amelyet Ron Howard rendezett Jim Henson bábművészről. A film Henson életének krónikája, karrierjének korai éveitől kezdve az olyan ikonok megalkotásáig, mint a Muppets, a Szezám utca és A sötét kristály, valamint a feleségével, Jane Hensonnal való kreatív és romantikus kapcsolatának története is egyben. A film interjúkat tartalmaz Jim Henson családtagjaival és munkatársaival, köztük Frank Ozzal.
#3

akció | thriller

SkyShowtime

Az újonc ügynök az eltérített Air Force One fedélzetén könyörtelenül harcol az energiaüzletet és az elnököt fenyegető terroristák ellen. több»

A film főszereplője Katherine McNamara, aki egy különleges titkos ügynökként dolgozik az elnök mellett. Amikor egy terroristacsoport megpróbálja eltéríteni főnöke különgépét, ő lesz az egyetlen, aki megmentheti az Egyesült Államok legfontosabb emberét.
#2

62 Eric  (2024)

(7) (1)

dráma | thriller

Netflix

Vincent, a gyászoló apa, akinek a fia eltűnik, Eric, az Edgar ágya alatt élő szörnyeteg barátságában talál vigaszt. több»

A sorozatot Lucy Forbes rendezte, írója Abi Morgan, főszereplője pedig Benedict Cumberbatch, aki egy bábjátékost alakít, akinek sikeres tévéműsora van. Egy napon eltűnik a fia, a kétségbeesett apát pedig egyre jobban felemészeti a keresés. Feltett szándéka, hogy szerepeltesse fia kedvenc bábuját, Ericet a műsorában, mert abban bízik, hogy a gyermek akkor visszatér.
#1

87 Téli szünet  (2023)

(12) (5)

dráma | vígjáték

Telekom TVGO

Paul Hunham tanárt (Paul Giamatti) senki sem kedveli, sem a diákjai, sem a kollégái, sem az igazgató, akik mindannyian idegesítőnek találják nagyképűségét és merevségét.... több»

A Téli szünet egy karácsonyi drámai vígjáték, amelyet Alexander Payne rendezett és David Hemingson írt. Az 1970 végén és 1971 elején játszódó film főszereplője Paul Giamatti, aki egy New England-i bentlakásos iskola szigorú, klasszikus értékeket képviselő tanára, aki olyanokkal tölti az ünnepeket, akiknek nincs hová menniük a karácsonyi szünetben. Da'Vine Joy Randolph alakítja az iskola büféigazgatóját, Dominic Sessa pedig az egyik diákot, aki az iskolában marad.