Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (január 22-28)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók a következő héten is gondoskodnak arról, hogy egy percig sem unatkozzunk, ha éppen az otthonunk kényelmében azon morfondíroznánk, mihez is kezdjünk szabadidőnkkel. Vadonatúj sorozatok és filmek érkeznek, valamint olyan produkciók is megjelenhetnek képernyőinken, amiket eddig csak mozikban láthattunk. Listánkban igyekeztünk összeválogatni a hét legizgalmasabb premierjeit - azonban ez nem a teljes kínálat, azt itt találjátok. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

78 Máshon  (2024)

(3)

dráma

Amazon Prime Video

A Hongkongban élő külföldiek egy szűk csoportjának személyes és szakmai életébe pillanthatunk bele. több»

Az Expats egy drámasorozat, amelyet Lulu Wang készített Janice Y. K. Lee 2016-os The Expatriates című regénye alapján. Az Expats egy szorosan összetartó közösség vibráló életét követi nyomon: ahol a jólétet ünneplik, a barátságok intenzívek, de tudatosan ideiglenesek, és a magánéleteket, haláleseteket és házasságokat nyilvánosan játsszák le - majd vidáman mesélik újra.
#5

59 A levegő urai  (2024)

(6)

akció | dráma | thriller

Apple TV+

A Donald L. Miller azonos című könyve alapján és John Orloff forgatókönyvével készült Masters of the Air a 100. bombázócsoport (a „Véres Század”) tagjainak sorsát követi,... több»

A levegő urai egy háborús drámasorozat, amelyet John Shiban és John Orloff készített. A 2007-ben megjelent Masters of the Air című könyv alapján készült, és az Egyesült Államok légierejének 100. bombázócsoportjának tevékenységét követi nyomon a második világháború alatt, amely egység a "Véres századik" becenevet kapta a harci bevetések során elszenvedett súlyos veszteségek miatt. A sorozat a Az elit alakulat (2001) és a The Pacific - A hős alakulat (2010) folytatásaként szolgál.
#4

dokumentum | kaland

Disney+

Az Egy igazi bogár élete egy olyan világba kalauzol el, amely túlmutat a képzeleteden, ahol az élet teljesen más léptékű, és ahol a kis lények elképesztő erőkre támaszkodnak,... több»


Szereplők: Awkwafina
A természetfilm-sorozat az 1998-as sikerfilmből merít (Egy bogár élete), és a filmben szereplő rovarokat és méretarányokat használja kiindulópontként, hogy elmesélje a világ legkisebb élőlényeinek életét bemutató igaz történeteket. Az Egy igazi bogár élete azt kívánja bebizonyítani, hogy az alanyok élete ugyanolyan érdekes, sőt, talán még érdekesebb, mint animált társaiké. A narrátor szerepét Awkwafina tölti be.
#3

89 Griselda  (2024)

(6) (2)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

Griselda Blanco, az odaadó anya élete, aki a történelem egyik legjövedelmezőbb kartelljét hozta létre. több»

A Griselda egy bűnügyi drámasorozat, amelyet Andrés Baiz rendezett, producerei pedig Eric Newman és Sofía Vergara. A forgatókönyvet Doug Miro és Ingrid Escajeda írta. A történet Griselda Blanco, a hírhedt kokainkereskedő életén alapul.
#2

animáció | családi | kaland | vígjáték

Telekom TVGO

Két fergeteges kaland után, amelyekben őszinte barátságukat és rendületlen flörtölésüket mutatták be, Pipacs és Ágas most már hivatalosan is egy pár lett, #ágpacs néven.... több»

A Trollok: Együtt a banda egy animációs zenés vígjáték film, amelyet a DreamWorks Animation gyártott és a Universal Pictures forgalmazott, és amely a Thomas Dam Good Luck Trolls babák alapján készült. A film a trollok franchise harmadik produkciója. Anna Kendrick, Justin Timberlake, Zooey Deschanel, Christopher Mintz-Plasse, Icona Pop, Anderson .Paak, Ron Funches, Kenan Thompson, Kunal Nayyar és Dohrn ismét visszatérnek szinkronszínészekként, az új szereplők közül pedig Eric André, Kid Cudi, Daveed Diggs, Troye Sivan, Camila Cabello, Amy Schumer, Andrew Rannells, RuPaul és Zosia Mamet csatlakoznak a szereplőgárdához. A filmben Branch (Timberlake) és Poppy (Kendrick), akik hivatalosan is egy párt alkotnak, megpróbálják megmenteni Floydot (Sivan), miközben újraegyesítik Branch testvéreit, miután a fiúbanda, a BroZone feloszlott.
#1

dráma | horror | misztikus | thriller

HBO Max | Telekom TVGO

A Lambert családot egy könyörtelen átok sújtja, amely olyan borzalmakkal kísérti őket, amelyek elől nem tudnak menekülni. Az átok apáról fiúra száll, és hiába küzdenek... több»

Az Insidious: A vörös ajtó egy természetfeletti jelenségekkel foglakozó horrorfilm, amelyet Patrick Wilson (rendezői debütálásában) rendezett Scott Teems forgatókönyvéből. A film az Insidious: A gonosz háza (2013) közvetlen folytatása, és az Insidious-franchise ötödik része. Patrick Wilson, Ty Simpkins, Rose Byrne, Andrew Astor, Steve Coulter, Joseph Bishara, Leigh Whannell, Angus Sampson és Lin Shaye ismét eljátsszák a korábbi filmekből ismert szerepüket. Sinclair Daniel és Hiam Abbass is csatlakozik a szereplőgárdához.