Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (január 16-22)

Mint minden vasárnap, ma is összegyűjtöttünk néhányat a legszemrevalóbb premierekből, amelyekkel a különféle streamingszolgáltatók készültek a következő napokra. A listában megtalálhatóak a Netflix, Telekom TV GO, HBO Max, Disney+, Apple TV+ és az Amazon Prime Video újdonságai, amelyek egy kattintással elérhetőek lesznek weboldalunkról is a jövő hét folyamán. Természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

akció | animáció | kaland

Amazon Prime Video

A Vox Machina hőseinek szembe kell nézniük a Chroma Conclave nevű hatalmas sárkánycsoporttal, mielőtt elpusztítanák Exandria világát. És ezek nem a tipikus tűzokádó... több»

Új évaddal jelentkezik A Vox Machina legendája - a produkció egyébként egy ténylegesen, a szinkronszínészek által lejátszott D&D játéksorozat inkarnációja. A kaotikus, nem éppen szokványos hősökből álló csapat most sárkányokkal veszi fel a harcot, akiknek célja a világ elpusztítása. Ehhez először rá kell jönniük, hogyan kell egyáltalán megölni őket. Vajon sikerül a sok piálás és szórakozás közepette?
#5

dráma | krimi | misztikus

Apple TV+

A harmadik évadban Poppy egy különgleges igazgatóval szövetkezik, és azon dolgozik, hogy az eltűnt fekete lányok nevét a nyilvánosság előtt tartsa, miközben egy feltételezett... több»

Folytatódik a harmadik évaddal az Apple TV+ saját gyártású sorozata, amiben újra nyomon követhetjük Poppyt, aki továbbra sem adta fel és az eltűnt lányok nyomában jár - miközben egy szexkereskedelemmel kapcsolatos hálózatot is felfedez.
#4

70 Kis démon  (2022)

(2)

animáció | horror | vígjáték

Disney+

Miután az ördög teherbe ejti, egy vonakodó anya és antikrisztusi lánya megpróbálnak hétköznapi életet élni Delaware-ben. több»

Egy felnőtteknek szóló vígjátéksorozat, amelyet Darcy Fowler, Seth Kirschner és Kieran Valla készítettek. A produkcióban Aubrey Plaza, Danny DeVito és Lucy DeVito kölcsönözték hangjukat a főszereplőknek. Ez az Atomic Cartoons első felnőtt közönségnek szánt műsora.
#3

46 Silverstar  (2022)

(1)

kaland

HBO Max

Egy történet arról, hogyan talál meg a 16 éves Esmee egy fiatal lovat, miután az egy istállótűz miatt az erdőbe menekül, és milyen különleges kötelék alakul ki közöttük. több»

A film történetének középpontjában egy lány és egy ló barátsága áll. Miután az állat kiszökik az istállóból egy tűz miatt, az erdőben kóborol. Itt találja meg őt Esmee és különös kötelék szövődik közöttük.
#2

horror | misztikus | thriller

Telekom TVGO

Egy baráti társaság eltűnik, miután meglátogatják a csernobili "lezárt zónát". több»

A filmben néhány fiatal kalandor meglátogatja a csernobili lezárt zónát, ahol gonosz szellemekkel találkoznak és eltűnnek.
#1

családi | dráma | életrajzi

Netflix

Egy apa és fia igaz története alapján, akik az Appalache-hegységen való kényszerű túrázás során helyrehozzák megromlott kapcsolatukat, hogy megtalálják szeretett, elveszett... több»

Filmünk egyik főszereplője Gonker, aki nem csak egy jó kutya, hanem egy elveszett kutya is. Gonker gazdája, Fielding Marshall (Johnny Berchtold) és Fielding apja, John (Rob Lowe) kétségbeesett küldetésbe kezd, amikor elindulnak, hogy megtalálják szeretett kutyájukat, miután az eltűnik valahol az Appalache Trail mentén.