Streaming szemle: 7 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (november 13-19)

Vajon milyen újdonságokkal kényeztetnek minket a hazánkban elérhető streamingszolgáltatók a következő héten? Ezen töprengve nincs is jobb választás, mint szemügyre venni a lenti listánkat, amiben összegyűjtöttük a legizgalmasabb produkciókat, amelyek a napokban a Skyshowtime, Netflix, HBO Max, Prime Video, Telekom TV GO, Apple TV+ és a Disney+ jóvoltából kerülnek képernyőinkre. Természetesen ezen kívül sok más tartalom is érkezik a streamingszolgáltatókhoz, a teljes kínálatot itt találjátok. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#7

dráma | misztikus | thriller

Disney+

Darby Hart, a Z generációs amatőr detektív megpróbál megoldani egy gyilkosságot egy eldugott településen. több»

A Gyilkosság a világ végén egy minisorozat, amelyet Brit Marling és Zal Batmanglij készítettek az FX számára. Eredetileg augusztusban debütált volna, de a színészek szakszervezetének sztrájkja miatt csak most kerül a képernyőkre. A sorozat Darby Hartot, egy amatőr nyomozót követ nyomon. Darby és nyolc másik vendég egy visszahúzódó milliárdos meghívására egy távoli és káprázatos helyen tartandó elvonuláson vesz részt. Amikor az egyik vendéget holtan találják, Darbynak minden képességét be kell vetnie, hogy bebizonyítsa, hogy gyilkosság történt, szemben az egymással versengő érdekek áradatával, és mielőtt a gyilkos újabb életet oltana ki.
#6

romantikus

Amazon Prime Video

Tíz ikerpárt osztanak szét két házba, ahol azonos szereposztásban indulnak egy izgalmas és lebilincselő szerelemkeresésre. Kiderül, hogy a bennük rejlő hasonlóságok... több»

A Twin Love egy társkereső valóságshow, amelynek házigazdái az ikrek, Brie és Nikki Garcia. Tíz ikerpárt osztanak szét és helyeznek el két házban, hogy teszteljék, mindegyikük ugyanazt a szerelmi érdeklődést mutatja-e, mint az ikertestvérük.
#5

rövidfilm

HBO Max

A How We Get Free két éven keresztül követi Elisabeth Epps munkáját, amely a készpénzes óvadék eltörlésén dolgozik Coloradóban, és véget vet a szegénység... több»

A dokumentumfilm Elisabeth Epps közösségi aktivistát mutatja be, aki a coloradói készpénzes óvadékrendszer eltörléséért dolgozik. A New York Times cikke által inspirált és két éven át forgatott dokumentumfilm nyomon követi Epps erőfeszítéseit, aki a Colorado Freedom Fund alapítója és ügyvezető igazgatója, egy közösségi óvadékalapé, amely a szegénység kriminalizálása ellen dolgozik. Epps számára ez a munka személyes. Mivel maga is volt börtönben, ahol tanúja volt a körülményeknek és az egyenlőtlenségeknek, szenvedélyesen elkötelezett a munkája mellett. Miközben Epps naphosszat és éjszakánként is Denvert járja több ezer dollárnyi pénztári csekkel a kezében, hogy próbáljon segíteni a vizsgálati fogságban lévő rabokon, egy valószínűtlen támogatóra tesz szert: Elias Diggins, Denver megye seriffjének személyében. Bár Epps és Diggins nem ért egyet a büntető igazságszolgáltatási rendszerrel kapcsolatos számos kérdésben, a készpénzes óvadék káros hatásaival kapcsolatban közös nevezőre jutnak. Az évekig tartó aktivizmus után Epps új kihívással néz szembe: rendszerszintű politikai változást akar elérni azáltal, hogy indul az állami képviselői posztért.
#4

dráma | történelmi

Netflix

A következő évad ott folytatódik, ahol az 5. évad véget ért, és a walesi hercegnő halála előtti utolsó napokról szól, amikor egy autóbalesetben életét vesztette ő és... több»

A hatodik évad 1997 és 2005 között játszódik, és Tony Blair miniszterelnökségét, Diana walesi hercegnő halálát, Edward, Wessex grófja és Sophie Rhys-Jones esküvőjét, Margit hercegnő és az anyakirálynő halálát, Vilmos herceg és Kate Middleton korai kapcsolatát, valamint Károly herceg és Camilla Parker Bowles esküvőjét mutatja be.
#3

akció | kaland | sci-fi

Apple TV+

Godzilla és a Titánok közötti csata után játszódó sorozat, amely során kiderül, hogy a szörnyek valósak. Egy család útját követhetjük nyomon, ahogy feltárják eltemetett... több»

A Monarch: A szörnyek hagyatéka egy sorozat, amelyet Chris Black készített, és Black és Matt Fraction fejlesztett az Apple TV+ streaming szolgáltató számára, a Toho Co. Godzilla karaktere alapján. A sorozat a Monsterverse franchise hatodik produkciója és egyben második sorozata is. A történet a Monarch nevű szervezet tagjait követi, akik a Godzilla (2014) eseményeit követően fél évszázadon keresztül Godzillával és más szörnyekkel, úgynevezett "titánokkal" találkoznak. A főszerepekben Kurt Russell és Wyatt Russell láthatóak.
#2

64 Kivert kutyák  (2023)

(12)

animáció | kaland | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

A bosszú mindig elszánttá tesz mindenkit. Különösen érvényes ez azokra a kutyusokra, akik mindent megtesznek, hogy bosszút álljanak a szemét gazdin, aki korábban kirakta... több»

A Kivert kutyák egy vígjáték, amelyet Josh Greenbaum rendezett és Dan Perrault írt. A film egy kóborrá vált kutya történetét meséli el(Will Ferrell), aki összefog több kóborlóval (Jamie Foxx, Isla Fisher és Randall Park), hogy bosszút álljon bántalmazó gazdáján (Will Forte); Harvey Guillen, Rob Riggle, Brett Gelman, Jamie Demetriou és Sofía Vergara is szerepel a filmben.
#1

63 Renfield  (2023)

(15) (15)

fantasy | horror | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

Renfield (Nicholas Hoult) a nárcisztikus Drakula (Nicolas Cage) megkínzott segítője. Renfield mindig kénytelen megszerezni gazdája zsákmányát és végrehajtani a parancsát,... több»

A Renfield egy horrorvígjáték, amelyet Chris McKay rendezett, valamint Ryan Ridley írta Robert Kirkman története alapján, aki egyben a producer is volt. A filmet Bram Stoker 1897-es Drakula című regényének szereplői ihlették, a főbb szerepekben Nicholas Hoult, Awkwafina, Ben Schwartz, Shohreh Aghdashloo, Brandon Scott Jones, Adrian Martinez és Nicolas Cage látható. A film a Drakula-univerzum Renfield nevű karakterének történetét meséli el. A produkció A múmia (2017) kudarca után egy időre a polcra került. Kirkman később elkészítette a film új verzióját, amely inkább a történet komikus aspektusaira támaszkodott, melyet követően a gyártási jogokat a Skybound Entertainment szerezte meg.