Streaming szemle: Kihagyhatatlan premierek, amiket a jövő héten nézhetsz (május 29. - június 4.)

Mint minden vasárnap, most is összegyűjtöttük a legérdekesebb streaming premiereket, amelyek a hazánkban elérhető szolgáltatókhoz érkeznek az elkövetkező napokban. A Netflix, HBO Max, Amazon Prime Video, Skyshowtime és Telekom TV GO gondoskodnak róla, hogy ne unatkozzunk a jövő héten sem. Természetesen a következő lista nem tartalmaz minden film- és sorozatpremiert, a teljes listát megtaláljátok itt. Minden tartalom egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#5

48 A fény birodalma  (2022)

(3) (3)

dráma | romantikus

Disney+ | Telekom TVGO

Hilary (Olivia Colman) recepciósként dolgozik: minden reggel kinyitja a mozit és felügyeli a frissítőkkel teli standot. Menedzsere (Colin Firth) időről időre behívja az... több»

A fény birodalma egy romantikus drámafilm, amelyet Sam Mendes rendezett, írt és társproducerként készített. A film egy angol tengerparti városban játszódik az 1980-as évek elején, és az emberi kapcsolatok erejéről szól zavaros időkben. A főbb szerepekben Olivia Colman, Micheal Ward, Monica Dolan, Tom Brooke, Tanya Moodie, Hannah Onslow, Crystal Clarke, Toby Jones és Colin Firth látható.
#4

53 Deadloch  (2023)

(1)

vígjáték

Amazon Prime Video

Egy feminista noir vígjáték, amely bukolikus környezetben játszódik, ahol egyre több a holttest. több»

Dulcie Collins főfelügyelőnek (Kate Box), Eddie Redcliffe főnyomozónak (Madeleine Sami) és Abbynek (Nina Oyama), az ifjú rendőrnek félre kell tennie nézeteltéréseit, és együtt kell működnie, hogy megtalálják egy helyi férfi gyilkosát. A holttestet a tasmániai Deadloch városka strandján találták, egy korábban békés tengerparti faluban.
#3

vígjáték

HBO Max

Egy újabb évad Johnnal, aki újabb elmélyülésre, gondolkodásra és helyenként néhány poénra invitálja a nézőket. több»

Az HBO Max saját gyártású sorozata visszatér a harmadik évaddal, amiben újra csatlakozhatunk Johnhoz és barátaihoz, akik elkalauzolnak minket a spiritualitás világába - némi profán humorral fűszerezve.
#2

dráma | romantikus | zenés

Netflix

Elliott, a fiatal halász, akinek rendkívüli hangja van, megkapja élete nagy lehetőségét, amikor Suzanne, az ismert zenei menedzser felfedezi őt egy partin. több»

Elliott, a fiatal halász, akinek rendkívüli hangja van, megkapja élete nagy lehetőségét, amikor felfedezi őt a sikeres, nagynevű zenei menedzser, Suzanne. Suzanne hamarosan összehozza Elliottot elhidegült lányával és zenei producerével, Lillyvel. A sztárrá válás útján múlt árnyai nemcsak a nagy áttörést, hanem a Lillyvel bimbózó szerelmet is veszélyeztetik.
#1

48 Vengeance  (2022)

(4)

horror | misztikus | thriller | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

Egy rádiós műsorvezető barátnőjét kegyetlenül meggyilkolják. A férfi nem bízik a hatóságokban, így saját kézbe veszi az ügyet. több»

A Vengeance egy fekete komédia, amelyet B. J. Novak írt és rendezett, akinek ez a rendezői debütálása. A főbb szerepekben Novak, Boyd Holbrook, Dove Cameron, Issa Rae és Ashton Kutcher láthatóak. A történet szerint a New York-i újságíró, Ben Manalowitz nagyvárosi életét alkalmi romantikus kapcsolatokkal éli. Egyik késő este telefonhívást kap egy idegentől, Ty Shaw-tól, aki arról tájékoztatja, hogy "barátnője", Abilene "Abby" Shaw kábítószer-túladagolásban meghalt. Abby egyike volt Ben számos alkalmi romantikus kapcsolatának, akikre Ben alig emlékszik.