Streaming tipp: 11(!) új és visszatérő sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (37. hét, 2023)

Ki mondta, hogy a nyarat unalmas ősz követi? Az biztos, hogy az idei szeptember sok minden lesz, de unalmas biztosan nem. Erről az olyan streaming szolgáltatók gondoskodnak, mint a Netflix, az Amazon Prime, a SkyShowtime, a Disney+, az AppleTV+ vagy épp az HBO Max. Ezeken csak a jövő héten tizenegy új sorozat- vagy évadpremier várható. Melyek ezek? Már mutatjuk is!

#11

dokumentum | sportfilm

Netflix

A Kentucky állambeli Louisville-ben található Ohio Valley Wrestling egy dicsőséges iskola volt a fiatal birkózók számára, akik a profi birkózó karrier reményében indulhattak el,... több»

Rendező: Greg Whiteley
A Kentucky állambeli Louisville-ben található Ohio Valley Wrestling egy dicsőséges iskola volt a fiatal birkózók számára, akik a profi birkózó karrier reményében indulhattak el, de a dolgok már nem olyanok, mint régen. Premier a Netflixen szeptember 13-án.
#10

66 Tapie, a csodaember  (2023)

(2) (1)

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

A Bernard Tapie-ról szóló fiktív életrajzi minisorozatban egy könyörtelenül ambiciózus munkásember Franciaország egyik legvitatottabb közéleti személyiségévé válik. több»

A minisorozatban egy rendkívüli személyiség, Bernard Tapie, az egyik legikonikusabb és legvitatottabb francia közéleti személyiség romantikus sorsát követi nyomon. Miként lett az egyszerű francia munkásból az ország egyik megosztó, hol ünnepelt, hogy utált alakja? Válasz a Netflixen szeptember 13-án.
#9

dokumentum

HBO Max | TV-ben (Discovery Channel, csütörtök 01:33)

Huszonöt évnyi megvetés, vita és összeesküvés egyetlen kérdéshez vezet: ki ölte meg Biggie-t és Tupacot? több»

Rendező: Kim Duke
25 évnyi lenézés, vita és összeesküvéselmélet-gyártás mind ugyanahhoz a kérdéshez vezet: ki ölte meg Biggie-t és Tupacot? A két gyilkosság alapos elemzése választ adhat a kérdésre. A doku-sorozatból megismerhetjük Biggie és Tupac életútját és olyan részletekre is fény derülhet, amelyek magyarázatot adhatnak a két sztár korai és erőszakos halálára. Premier az HBO Maxon szeptember 13-án.
#8

dráma

Apple TV+

A harmadik évadban a műsorvezetők jövője megkérdőjeleződik, miközben az egymás iránti hűségük is meginogni látszik, amikor egy technológiai titán érdeklődik az UBA iránt,... több»

A harmadik évadban a műsorvezetők jövője megkérdőjeleződik, miközben az egymás iránti hűségük is meginogni látszik, amikor egy technológiai titán érdeklődik az UBA iránt, ami váratlan szövetségeket eredményez, és mindenki kénytelen lesz szembenézni alapvető értékeivel. Premier szeptember 13-án az AppleTV+-on.
#7

dokumentum | kaland

Disney+

Bertie Gregory visszatért, és ezúttal a kalandok még epikusabbak. Bertie az Antarktisztól Afrikáig, Dél-Amerikától Ázsiáig és Dél-Amerikától Ázsiáig elkalauzol minket... több»


Szereplők: Bertie Gregory
Bertie az Antarktisztól Afrikáig, Dél-Amerikától Ázsiáig elkalauzol minket bolygónk leglátványosabb szegleteibe, ahol különleges állatok nyomába ered, hogy soha nem látott módon örökítse meg mindennapi életüket. Drónokkal, a legmodernebb kamerákkal és víz alatti technikával felfegyverkezve ő és csapata dacol a fagypont alatti tengerekkel, megmászik hófödte hegyeket, és 120 láb magasan a levegőben lebegve alszik, hogy felfedje, milyen kihívásoknak kell megfelelniük ezeknek az állatoknak, milyen ádáz rivalizálásban élnek, és milyen veszélyekkel kell szembenézniük változó bolygónkon. Premier a Disney+-on szeptember 13-án.
#6

dráma | misztikus | vígjáték

Disney+

Nella egy afroamerikai szerkesztőasszisztens, aki egy fehér New York-i kiadóvállalatnál dolgozik, és aki izgatottan várja, hogy megérkezzen az új munkatársa. Róla viszont... több»

Nella egy afroamerikai szerkesztőasszisztens, aki egy fehér New York-i kiadóvállalatnál dolgozik, és aki izgatottan várja, hogy megérkezzen az új munkatársa. Róla viszont egyelőre semmit sem lehet tudni, még azt sem, hogy mennyire barátságos vagy ellenséges. Premier a Disney+-on szeptember 13-án.
#5

családi | dráma

Netflix

A várva várt második évadban ismét csatlakozhatunk Summer Torreshez (Sky Katz), aki visszatér Shorehavenbe, ahol készen áll arra, hogy lenyűgözze ausztrál haverjait rendkívüli... több»

A várva várt második évadban ismét csatlakozhatunk Summer Torreshez (Sky Katz), aki visszatér Shorehavenbe, ahol készen áll arra, hogy lenyűgözze ausztrál haverjait rendkívüli szörfös képességeivel. De a dolgok nem lesznek teljesen zökkenőmentesek főhősnőnk számára. Premier a Netflixen szeptember 15-én.
#4

76 A vadonban  (2023)

(2)

dráma | thriller

Amazon Prime Video

Egy fordulatos szerelmi történet a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” helyett rémálommá változik. több»

Egy fordulatos szerelmi történet a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” helyett rémálommá változik. Egy fiatal brit pár nyaraláson próbálja kipihenni a hétköznapok fáradalmait, de semmi sem úgy alakul, ahogy szerették volna. Premier szeptember 15-én az Amazon Prime-on.
#3

78 Poker Face  (2023)

(6)

misztikus

SkyShowtime

Charlie-nak rendkívüli képessége van arra, hogy megállapítsa, mikor hazudik valaki. Plymouth Barracudájával útra kel, és minden egyes állomáson új szereplőkkel és furcsa... több»

Charlie-nak rendkívüli képessége van arra, hogy megállapítsa, mikor hazudik valaki. Plymouth Barracudájával útra kel, és minden egyes állomáson új szereplőkkel és furcsa bűntényekkel találkozik, amelyeket nem tud nem megoldani. Premier a SkyShowtime-on szeptember 15-én.
#2

valóságshow

Amazon Prime Video

Minden epizódban egy új résztvevő mutatkozik be, aki egy-egy csillagjegyet képvisel. Mindegyikük négy különböző jegyű jelölttel randevúzik majd a szinasztria, azaz a csillagok... több»

Az asztrológiai társkereső show tizenkét epizódból áll, és mindegyikben egy-egy személyt ismerhetünk meg, aki az egyik csillagjegyet képviseli. Ez a személy négy olyan agglegénnyel vagy hajadonnal randevúzik, akikkel különböző csillagjegyek szerinti kompatibilitásban van. A négy randi után a szinglik kizárják azt az agglegényt vagy nőt, akivel kevésbé működött a kémia, majd találkoznak az asztrológussal, aki ennek az utazásnak minden részletét végigkísérte, hogy kiderüljön a szinasztriájuk a három megmaradt résztvevővel. Mindez azonban vakon történik, ami azt jelenti, hogy szingli személyünk nem fogja tudni, hogy kik állnak az asztrális jóslatok mögött. Most az asztrológián a sor, hogy a három megmaradt résztvevő közül kizárjon egyet, azt, amelyik a legkevésbé kompatibilis reménybeli szinglinkkel. Ez a pálya vezet el minket a nagy pillanathoz. A két megmaradt résztvevővel szembesülve, és ismerve a velük való csillagászati kompatibilitást, a szinglinek döntenie kell: hallgat a csillagokra, vagy figyelmen kívül hagyja őket? Premier az Amazon Prime-on szeptember 15-én.
Egy autószerelő belezúg egy olyan ügyvédbe, aki messze nem az ő súlycsoportjába tartozik. A dolgok kisiklanak, amikor a szorongás, a nő elvesztésétől való félelem és az anyagi nyomás a bűnözés és a káosz világába sodorja a férfit. Vajon elveszíti a munkáját, a partnerét és a meg nem született gyermekét? Premier a SkyShowtime-on.