Streaming tipp: 12(!) új és visszatérő sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (39. hét, 2023)

Tizenkettő, egy tucat. Pontosan ennyi új sorozatot és új évadot hoztunk most nektek. Mi bennük a közös? Az, hogy mindre jövő héten repülhettek rá a nagyobb streaming szolgáltatók platformjain. Az alábbi listán találtok realityt, drámát, krimit, komédiát és dokumentumsorozatot egyaránt a Netflix, a Disney+, az HBO Max, a SkyShowtime vagy épp az Amazon Prime kínálatából.

#12

NA Codename: Annika  (2023)

(1)

dráma | krimi

SkyShowtime

A hatrészes krimisorozat a műkincscsalások rejtett világának függönye mögé kalauzol, és a kettős identitás valóságát mutatja be. A sorozatban Emma/Annika finn... több»

A hatrészes krimisorozat a műkincscsalások rejtett világának függönye mögé kalauzol, és a kettős identitás valóságát mutatja be. A sorozatban Emma/Annika finn műkincscsalások ügyeiben nyomoz. Premier szeptember 30-án a Netflixen.
#11

80 Gen V  (2023)

(5) (2)

akció | kaland | vígjáték

Amazon Prime Video

A fiatal 'hősök' próbára teszik fizikai, szexuális és erkölcsi határaikat, miközben a legjobb városokban a legjobb szerződésekért versenyeznek. Az Amazon Prime nagysikerű The... több»

A fiatal 'hősök' próbára teszik fizikai, szexuális és erkölcsi határaikat, miközben a legjobb városokban a legjobb szerződésekért versenyeznek. Az Amazon Prime nagysikerű The Boys című sorozatának spinoffja. Premier szeptember 29-én a SkyShowtime-on.
#10

valóságshow

Disney+

A mindenki által ismert család, egy vadonatúj évaddal jelentkezik: Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall és Kylie újra a kamerák elé áll, hogy beavassanak az életükbe. A milliárd... több»

A mindenki által ismert család, egy vadonatúj évaddal jelentkezik: Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall és Kylie újra a kamerák elé áll, hogy beavassanak az életükbe. A milliárd dolláros vállalkozások vezetésének intenzív nyomásától kezdve, az iskolába járás és a közös szórakozás öröméig mindenbe bepillantást nyerhetünk. A sorozat lebilincselően őszinte történetekkel mutatja be, hogy milyen a családi összetartás és az élet a reflektorfényben. Premier szeptember 28-án a Disney+-on.
#9

dráma | fantasy | misztikus | sci-fi

HBO Max | Netflix

A vámpíroknak nincs többé szükségük emberi vérre, ugyanis napi szükségleteiket fedezi a tömeggyártott szintetikus vér, így szabadon élhetnek az emberek között. Az emberek... több»

A vámpíroknak nincs többé szükségük emberi vérre, ugyanis napi szükségleteiket fedezi a tömeggyártott szintetikus vér, így szabadon élhetnek az emberek között. Az emberek közül azonban továbbra is sokan aggodalommal fogadják a verészívók jelenlétét. A vallási vezetők és a kormányhivatalok már tudják, kinek az oldalán állnak. Premier október 1-én a Netflixen.
#8

dráma | krimi | vígjáték

Netflix

Amikor különcök valószínűtlen csoportja közös ellenséget fedez fel ugyanabban a kegyetlen, de babonás politikusban, rablást terveznek, hogy bosszút álljanak. több»

Amikor különcök valószínűtlen csoportja közös ellenséget fedez fel ugyanabban a kegyetlen, de babonás politikusban, rablást terveznek, hogy bosszút álljanak. Premier szeptember 29-én a Netflixen.
#7

akció | animáció | kaland

Netflix

A sorozat 1792-ben, a francia forradalom idején játszódik, és Richter Belmont, a híres Belmont család leszármazottjának életét követi nyomon. több»

A sorozat 1792-ben, a francia forradalom idején játszódik, és Richter Belmont, a híres Belmont család leszármazottjának életét követi nyomon. Premier szeptember 29-én a Netflixen.
#6

dokumentum | zenés

Netflix

Ezt a filmet nagyrészt a világjárvány két éve alatt forgatták, amikor egy pillanatnyi váratlan szünet állt be a rocksztár szokásos, számtalan kötelezettségétől terhes... több»

Rendező: Giuseppe Domingo Romano
Szereplők: Vasco Rossi
Ezt a filmet nagyrészt a világjárvány két éve alatt forgatták, amikor egy pillanatnyi váratlan szünet állt be a rocksztár szokásos, számtalan kötelezettségétől terhes mindennapjaiban. Ez egy egyedülálló lehetőség volt, hogy időt találjon a visszatekintésre és karrierje, valamint élete legfontosabb pillanatainak felidézésére. Vasco meglátogatja a számára legfontosabb helyeket, Zoccától, szülővárosától Los Angelesig, és interjúk, archív anyagok és azok tanúvallomásai révén, akik az évek során elkísérték, végigkísérhetjük őt és azt a sok történetet, amely felejthetetlen dalai mögött áll. Premier szeptember 27-én a Netflixen.
#5

72 UFO-észlelések  (2023)

(1)

dokumentum | történelmi

Netflix

Az elmúlt 50 év tömeges UFO-észlelései egy globális rejtélyt táplálnak ebben a szemtanúk beszámolóit, szakértői interjúkat és új bizonyítékokat bemutató dokumentumfilmben. több»

Az elmúlt 50 év tömeges UFO-észlelései egy globális rejtélyt táplálnak ebben a szemtanúk beszámolóit, szakértői interjúkat és új bizonyítékokat bemutató dokumentumfilmben. Premier szeptember 27-én a Netflixen.
#4

dokumentum | krimi | történelmi

Netflix

Ebben a mélyreható dokumentumfilmben felelevenítjük a közkedvelt televíziós műsorvezető, Jill Dando 1999-es megrázó gyilkosságát, amely máig rejtélybe burkolózik a... több»

Rendező: Marcus Plowright
Ebben a mélyreható dokumentumfilmben felelevenítjük a közkedvelt televíziós műsorvezető, Jill Dando 1999-es megrázó gyilkosságát, amely máig rejtélybe burkolózik a szakértők és a közvélemény előtt. Premier szeptember 26-án a Netflixen.
#3

68 Az ördög terve  (2023)

(1)

valóságshow

Netflix

A versenyzők szellemes és stratégiai játékokban mérkőznek meg egymással, hogy győztesnek koronázzák őket, és a végső díjjal térjenek haza. több»

A versenyzők szellemes és stratégiai játékokban mérkőznek meg egymással, hogy győztesnek koronázzák őket, és a végső díjjal térjenek haza. Premier szeptember 26-án a Netflixen.
#2

vígjáték

HBO Max

A még mindig Londonban élő és a helyi moziban dolgozó Jessie (Rose Matafeo) a filmsztár Tommal (Nikesh Patel) való szakítás után új, egyedülálló életet kezd. Két évvel a... több»

A még mindig Londonban élő Jessie felfedezi a szingli életet, küzd a felnőttkor nehézségeivel, és próbál rájönni, hogy mit is keres valójában. Jessie a filmsztár Tommal való szakítása után egyedül él Londonban. Küzd a felnőttkor nehézségeivel, és szembesül döntései következményeivel, miközben barátai továbblépnek életük következő szakaszába. Jessie nem tudja, hogy mit is keres valójában. Premier szeptember 28-án az HBO Maxon.  
#1

70 East New York  (2022)

(2)

dráma

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

Kelet-New York nemrég előléptetett rendőrkapitányát, Regina Haywoodot követhetjük nyomon, aki rendőrök és nyomozók sokszínű csoportját vezeti. Közül néhányan vonakodnak... több»

Regina Haywood rendőr őrnagyot most léptették elő a Kelet-New York-i 74. körzet vezetőjévé – ez a Brooklyn peremén található városrész bővelkedik társadalmi feszültségekben, és éppen megindulóban van errefelé a dzsentrifikáció. Premier szeptember 26-án az HBO Maxon.