Az Eufória sztárja, Sydney Sweeney elképesztően pikáns fotókat osztott meg követőivel a napokban.

A fiatal színésznő a képeken fehér és rózsaszín monokinit viselt, amin csóknyomok láthatók. mindezt Fehér combig érő csipkés harisnyával és halvány rózsaszín magassarkú cipővel egészítette ki.

Sweeney a nemrég megjelent fehérnemű kollekcióját népszerűsíti a sorozattal, amelyet a Frankies Bikinis márkával közösen tervezett. A képeken egyébként Francesca Aiello tervezővel együtt látható, aki elmondta, hogy a munkáiban imádja kiemelni a nőiességet.

A Frankies Bikinis alapítója, Aiello a közösségi médiában úgy írta le a kollekciót, hogy "a lány inspirálta, aki követi a szívét".

“A vízparton nőttem fel, mindig bikiniben szaladgáltam. Ha éppen nem a tóban vagy az óceánban úsztam, akkor síeltem vagy szörfözni próbáltam” - nyilatkozta nemrégiben Sweeney az Elle magazinnak adott interjúban.

“Szóval mindig is volt bennem egy olyan rész, ami olyasmit akart létrehozni, ami valóban rám vall, így Francescával és az ő hihetetlen csapatával valóban valami különlegeset alkottunk” - tette hozzá a színésznő.

82 Eufória  (2019)

dráma

A sorozat olyan középiskolásokra koncentrál, akik életének szerves részét képezik a drogok, a szex és az erőszak. több»