Szadista gyerekjátékok és kegyetlenkedés a Bosszúállók 3-4 alkotóinak új horrorjában, itt az előzetes

Ha Anthony és Joe Russóról van szó, a nagy költségvetésű, sok CGI-t tartalmazó akciófilmek jutnak eszünkbe.

Például a Bosszúállók: Végtelen háború vagy legutóbbi munkájuk, A szürke ember. Producerként azonban a testvérek másra is képesek: az Halálos bújócska című filmmel most már egy igazi horrorfilm is bekerült a filmográfiájukban. A friss és ropogós első trailer pedig máris ijesztő szórakozást ígér...

Az egész koncepció a dél-koreai Netflix-siker, a Squid Game/Nyerd meg az életed egy démoni változatára emlékeztet. És feltehetően nem is véletlenül. Az ötlet jó volt, itt a lehetőség a feldolgozására.

A sztori

A film egy csapat tinédzserről szól, akik Salemben találnak egy elátkozott kést. Ez a név minden történelem- és horrorfilm-rajongónak ismerősen csenghet és igen, jól sejtettük: ez az a város, amely a kegyetlen boszorkányperek és számos ártatlan nő meggyilkolása miatt szerzett kétes hírnevet.

És természetesen, a talált "kincsben" egy kegyetlen démon lakik, aki éppen azokból az időkből származik, és arra kényszeríti a tinédzsereket, hogy a jól ismert gyerekjátékok szadista változataiban versenyezzenek egymással - beleértve a bújócskát is, ahol a halálba kell bújni...

Az alkotók

Ezúttal a Stranger Things sztárjának, Natalia Dyer-nek és Benjamin Evan Ainsworth-nek kell démonok, boszorkányok és egy megszállott Asa Butterfield (Szexoktatás) ellen kell védekeznie.

A horrorfilmet a jól összeszokott duó, Eren Celeboglu és Ari Costa rendezik. Az All Fun And Games 2023. szeptember 1-jén kerül az amerikai mozikba. Azt egyelőre nem tudni, hogy nálunk mikortól élvezhetjük a borzongást Russo-módra.

horror | thriller

A Russo-fivérek (Bosszúállók 3-4) produkciója Natalia Dyer és Asa Butterfield főszereplésével, az All Fun and Games a gyermekjátékokban - akasztófa, bújócska - rejlő... több»