Szavakkal nehéz leírni James Franco Mad Max-ihlette őrületét, itt a Future World előzetese

A '80-as években a George Miller-féle Mad Max franchise sikerén rengeteg filmes próbált meg felkapaszkodni a különböző rip-off filmekkel, olyannyira, hogy ezek a filmek egy külön műfajt teremtettek. A 2015-ös Mad Max: A harag útja után most James Franco nyúlt a témához, azonban épp olyan eszközökkel, mint a nyolcvanas években tették elődei.

Iszonyú beteg filmet forgatott James Franco, melyről sokáig csak azt hihettük, hogy kísérleti produkcióról van szó, most azonban már biztos, hogy a mozik is bemutatják a színész-rendező Future World című filmjét, melyhez befutott az első trailer. Tessék megkapaszkodni, nem sok hasonlót láthattuk a közelmúltban.

Az előzetesből nagyjából körvonalazható a film cselekménye, melynek középpontjában egy fiatal nő, Ash áll, aki nem kisebbre vállalkozik, mint megmenteni a világot két zsarnok uralmától (Franco és Jovovich).

A produkció szereplőgárdája meglehetősen impozáns, a főbb szerepekben ugyanis olyan színészeket láthatunk majd, mint James FrancoMilla JovovichLucy LiuScott HazeSuki WaterhouseMethod ManSnoop Dogg és Margarita Levieva, míg a rendezői széket Franco mellett Bruce Thierry Cheung foglalhatja el.

A Future World május 25-től látható az amerikai mozikban.