Korábban már mi is beszámoltunk az All In Challenge-ről, amelyben hírességek különféle élményeket kínálnak fel rajongóiknak azért cserébe, ha azok adományokkal segítik a koronavírus ellen harcoló alapítványokat. Ennek a mozgalomnak a keretében most bekerülhetünk a Jurassic World: Világuralombe is.

Erről a film főszereplője, Chris Pratt beszélt az egyik legújabb Instagram-bejegyzésében. Az ott található linkre kattintva a rajongók egy adományozó oldalra juthatnak, ahol már 10 dollárért cserébe beszállhatnak egy nyereményjátékba. A győztes jutalma pedig nem más lesz, mint szerepelni a valamikor 2021-ben mozikba kerülő Jurassic World: Világuralomben.

De nem akármilyen szerep jut a szerencsés kiválasztottnak: az a megtiszteltető sors vár rá, hogy a filmben felfalja őt egy őshüllő. Az ilyen jelenetek alapvetően emlékezetesek szoktak lenni, szóval ez egy remek alkalom, hogy bárki letegye a névjegyét a filmiparban.

De nem csak egy győztes lesz, hanem mindjárt kettő is! Ugyanis, mint kiderült, van egy másik gyűjtés is, ahol már nem csak 10 dollárral lehet bekerülni a kalapba. Itt mindenki annyi pénzzel száll be, amennyivel nem szégyell, a legtöbbet adományozó pedig megnyeri a fent leírt lehetőséget.

Természetesen mindkét gyűjtés összege végül a koronavírus elleni küzdelemre lesz fordítva. És, hogy senki se higgye, hogy a pénzéért végül semmit sem fog kapni, Chris Pratt személyesen garantálja, hogy a rajongókkal rögzített végzetes jeleneteket nem fogják kivágni a filmből, vagyis tuti, hogy minden haver látni fogja őket a mozivásznon!