Mostanra a rajongók egy rész tudja, ha megnézi Zack Snyder legújabb filmjét, A halottak hadseregét, akkor sokkal több minden rejtőzik a felszín alatt, mint azt elsőre gondolhatnánk a műfajból kiindulva.

A filmmel kapcsolatban egyik legégetőbb kérdésként merült fel sokakban, vajon szexelnek-e a zombik, és ha igen, miként is kell elképzelni a dolgot. Ezt kérdés Snydrenek is feltették az Esquire magazinnak adott interjú során, amelyre a rendező meglehetősen kimerítő választ adott:
“Nos, én azt hiszem, hogy beteljesedett egy zombi szerelem. Bár azt nem tudom, hogy mennyire lehetett gyengéd, meglehet, hogy inkább agresszív volt. Az én elméletem szerint ebben a történetben a zombik azon dolgoznak, hogy az emberiség nélkül legyenek képesek szaporodni. Ez maga az evolúció. Sokkal jobbak nálunk, ez az egészben a csavar. Egy bizonyos ponton túl már nem pusztítanak tovább, már nem harcolnak tovább egymással, már kevésbé ártalmasak, kevésbé mérgezőek. Kivéve akkor, ha összefutsz velük, az viszont nem annyira jó” - mondta Snyder.

A halottak hadserege már elérhető a Netflix műsorkínálatában, új funkciónknak köszönhetően pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást a film adatlapjáról “Lejátszás a NETFLIX-en” gombra kattintva, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.