Scarlett Johansson valósággal ragyogott a Jojo Nyuszi premerijén, ahol egy új tetoválást is megvillantott.

Már csak hónapok kérdése, és a hazai mozikba is megérkezik Taika Waititi új szatírája, a Jojo Nyuszi, melynek tegnap tartották a vörös szőnyeges premierjét.

Az eseményen természetesen számos hollywoodi sztár is megjelent, köztük a film női főszereplője, Scarlett Johansson, aki dögös rózsaszín ruhájával magára vonzotta a tekinteteket. A színésznő pedig kihasználta az alkalmat arra is, hogy megvillantsa új tetoválását is, melyet a fenti galériában láthattok.

Jojo Nyuszi története szerint a második világháború idején a magányos német kisfiú, Jojo elképzelései a világról alapjaiban rendülnek meg, amikor felfedezi, hogy egyedülálló anyukája egy zsidó lányt rejteget házuk padlásán. Csupán tökkelütött képzeletbeli barátjára, Adolf Hitlerre támaszkodva, Jojo kénytelen átértékelni megrögzött nacionalista gondolkodásmódját.

A Taika Waititi rendezésében készülő film 2020. január 23-tól látható a mozikban.

79 Jojo Nyuszi  (2019)

dráma | háborús | szatíra | vígjáték

Jojo Betzler (Roman Griffin Davis) egy német kisfiú, akit állandóan csúfolnak az iskolában. A fiú hétköznapi világa a feje tetejére áll, miután tudomást szerez arról, hogy... több»