Szoftpornó, romantika és Brendan Fraser: 3 film, amit nem érdemes kihagynod a hétvégén

Lassan újra hétvégébe fordul a naptár, ideje megtervezni, hogy milyen filmeket is nézzünk a szabadidőben. A mozikban (és a Netflixen) szerencsére bőven találunk választékot, de mi most ezek közül is kiemelnénk három újdonságot, amiket szerintünk mindenképpen megéri megnézni. Az egyik Brendan Fraser nagy visszatérése, romantikázik picit Ashton Kutcher és Reese Witherspoon, de még Channing Tatum is eldobja a textilt.

#3

romantikus | vígjáték

Netflix

Két távkapcsolatban élő jóbarát megváltoztatja egymás életét, amikor a lány úgy dönt, hogy megvalósítja életre szóló álmát, a férfi pedig önként jelentkezik, hogy... több»

Debbie és Peter legjobb barátok és egymás tökéletes ellentétei. A nő rutinra vágyik a fiával Los Angelesben, a férfit a változás élteti New Yorkban. Amikor egy hétre házat és életet cserélnek, rájönnek, hogy amire saját maguk szerint vágynak, talán mégsem az, amire valóban szükségük van.
#2

dráma | vígjáték

HBO Max | Telekom TVGO

Magic Mike végleg maga mögött hagyta a showbizniszt, nem hajlandó többet táncolni, a nagy tervei viszont megvalósítatlanok maradtak, így abból próbál megélni, hogy partikon... több»

Magic Mike szünetet tart. Elbúcsúzott a show-tól, nem vetkőzik többet. Nagy tervei voltak, de azokkal csődbe ment, úgyhogy jobb híján koktélokat kever. Míg ő maga bele nem keveredik valamibe: egy unatkozó milliomosnő szerződteti és Londonba csábítja, hogy az ő színházában hozza össze Magic Mike pályájának legnagyobb showműsorát. Olyan világba keveredik, amit nem ismer, és egyelőre nem is nagyon szeret. De azt csinálja, amihez ért: összeszedi Európa legjobban mozgó, legjobb testű, legmerészebb táncosait, kitalálja a koreográfiát, átépíti a színpadot, és mehet a műsor!
#1

75 A bálna  (2022)

(19) (7)

dráma | vígjáték

Cinego | Telekom TVGO

Charlie, a 270 kilós, visszahúzódó angoltanár megpróbál újra kapcsolatba kerülni 17 éves lányával, Ellie-vel. Charlie elvesztette a lányát, amikor elhagyta a családját egy... több»

A történet egy apa-lánya kapcsolatot állít középpontba. Charlie egy 270 kilós középiskolai angol tanár, akinek élete nagyot fordul, mikor elhagyja családját férfi szeretője miatt, megromlik a kapcsolata tinédzser lányával, Ellievel is. A férfi depressziója és kóros elhízása miatt régóta nem hagyta el az otthonát, online tartja meg óráit is. Egyetlen barátja Liz megpróbál neki segíteni, amiben csak tud. Egy nap Charlie úgy dönt, szeretne kapcsolatot teremteni elhidegült 17 éves lányával.