Ana de Armas ugyan nem tudná megmondani, hogy kinek is  kellene átvennie Daniel Craigtől a stafétát James Bond szerepében, egy valamiben viszont teljesen biztos.

A színésznő szerint ugyanis a jelölt semmiképpen sem lehet nő. Ana de Armas a Nincs idő meghalni című filmben volt látható egy kisebben, viszont még így is emlékezetes volt az alakítása. Armas a The Sunnak adott interjúban beszélt arról, hogy szerinte miért is nincs rendben, hogy a jövőben Bond karakterét nő alakítsa:

“Nincs szükség női Bondra. Nem lenne szükség legyen arra, hogy ellopják valaki más karakterét, hogy átvegyék a szerepét. Ez egy regény, amely egy olyan világba vezet, amelyben James Bond maga található” -  mondta a színésznő, majd hozzátette, hogy ettől függetlenül ő is úgy érzi, hogy a jövőben a női karakterek jelentősebb szerephez kell, hogy jussanak a franchise-ban.

Egyébként maga a filmszéria producere, Barbara Broccoli is egy korábbi interjúba elmondta, hogy bár hosszú ideig nem gondolkodnak még a castingon, azt ő sem tartja bizonyosnak, hogy hölgy fogja játszani a jövőben a 007-es ügynök szerepét.

“Ez így van rendjén. Nem kell a férfi karaktereket nővé változtatni. Csak alkossunk több női karaktert, és alakítsuk úgy, hogy a történet illeszkedjen ezekhez a női karakterekhez” - nyilatkozta Broccoli a Guardiannek.

akció | kaland | thriller

Az ikonikus brit titkosügynök, James Bond megpróbálja a háta mögött hagyni a múltját, kilépve az MI6-ből és a feladva a királynő és a korona védelmét Jamaicán telepszik... több»