Amióta biztossá vált, hogy Daniel Craig az ötödik mozi után végleg elköszön James Bondtól, folyamatosan megy a találgatás, hogy ki lehet a következő 007-es ügynök. Lehetett már nagyon is elképzelhető és egészen hajmeresztő ötletekről is hallani. Szóba került már Idris Elba, Tom Hardy és Robert Pattinson is. Most újabb név került a kalapba.

Érdekesség, hogy Henry Cavill neve nem először merül fel James Bond kapcsán, csak épp legutóbb még 2006 előtt, amikor a Casino Royalehoz keresték az új titkosügynököt. Akkor többek közt azért is nem rá esett a film készítőinek választása, mert még túl fiatalnak tartották a szerephez. Most viszont a lehető legjobb korban van, hogy átvegye a stafétát Daniel Craigtől.

Henry Cavillt a legtöbben Supermannel azonosítják, mivel az utóbbi években több filmben is magára öltötte az Acélember karakterét. Emellett ő alakítja Geraltot a Netflix Vaják sorozatában, legutóbb pedig épp Sherlock Holmest formálta meg a szintén Netflix készítésű Enola Holmesban.

Azt tehát nem lehet mondani, hogy a brit színész ne lenne sokoldalú, karrierje pedig épp felszálló ágban van. Így ideális választás lehet James Bond megformálására is. És a hírek szerint rajta biztosan nem múlna. Egy interjú során ugyanis arról beszélt, hogy bár még semmi sincs lefixálva, de ha a franchise producerei felkérnék, ő bizony azonnal lecsapna a lehetőségre.

Továbbra is megy tehát a találgatás, hogy ki lehet a következő 007-es ügynök. Ami biztos, hogy Daniel Craig nem könnyű örökséget hagy az utódjára, mivel sokak szerint minden idők egyik legjobb James Bondját alakította az utóbbi években. Nehéz lesz felnőni mellé az őt követő színésznek.