Tágul a Pókverzum: készül a folytatás és a spin-off

Még  be sem mutatták a Pókember - Irány a Pókverzum című  egész estés  animációs filmet, de a Sony már azon  gondolkodik, hogyan és merre tágítsa a Pókverzumot – vagyis milyen folytatást és spin-offot kapjon a film.

Az animációs film középpontjában egy fiatal kamasz  srác, Miles Morales áll, aki hirtelen szuperképességekre tesz szert, miután megcsípte egy  pók. Amikor pedig New Yorkot  egy interdimenzionális fegyver fenyegeti, muszáj összeállnia  a különböző univerzumokból   álló pókemberekkel, hogy megfékezzék a veszélyt.

A  Sony tervei  között egyértelműen szerepel egy egyenes folytatás, amely tovább szőné a történet hálóját – illetve tervben van egy, csak nőkről szóló  film is, amelyben három különböző generáció történetét  ismernénk meg. Azt még nem tudni pontosan, hogy ez a történet melyik karakterre fókuszálna, de elképzelhető, hogy a Pókember - Irány a Pókverzum-ban is feltűnő Gwen lesz majd a főszereplő.

A most decemberben debütáló filmet Robert Persichetti Jr. és Peter Ramsey rendezte Phil Lord és  Chris Miller forgatókönyvéből – akik például a A Lego-kaland-értis felelősek, így számíthatunk rá, hogy ez a rajzfilm is az egész család számára jelenti majd szórakozást, nem csak a fiatalabbaknak.