2019.05.17   szerző: hp   hozzászólások: 0

Hat évvel ezelőtt talán kevesen fogadtak volna arra, hogy trilógiává fog bővülni a Támadás a Fehér Ház ellen, a számok azonban igazolják az alkotókat. Most pedig befutott a harmadik rész előzetese, mely mit sem érne az elnök elsőszámú testőre, Gerard Butler nélkül.  

Hat éve került a mozikba a Támadás a Fehér Ház ellen, melyet bár a kritikusok alaposan a földbe döngöltek, a kasszáknál szépen termelt, és meg sem áll 170 millió dolláros összbevételig. Három évvel később jött a második, immáron Londonban játszódó epizód, a Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma, mely tovább 35 millióval fejelte meg elődje bevételeit, így pedig nem is lehetett kérdés, hogy újabb három év elteltével a mozikba kerüljön-e a harmadik rész.

A történet szerint a Butler által alakított biztonsági főnökből ezúttal gyanúsított lesz, így ezúttal senkire nem számíthat apján kívül. A férfinek versenyt kell futnia az idővel, és miközben tisztázza magát, még az elnök életét is meg kell mentenie.

A film rendezői székét ezúttal Ric Roman Waugh (A góré) foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Morgan Freeman , Gerard Butler , Nick Nolte , Jada Pinkett Smith és, Danny Huston.

A Támadás a Fehér Ház ellen 3.: A védangyal bukása augusztus 29-től látható a hazai mozikban!