Teljes reboot lesz az Öngyilkos osztag 2!

A DC-nek valószínűleg nem volt könnyű meghoznia a döntést, de ez volt az egyetlen ésszerű megoldás. James Gunn pedig több, mint alkalmas arra, hogy elvégezze a feladatot.

Bár a hétvégén attól volt hangos a filmes sajtó, hogy a Disney visszavette A galaxis őrzői korábban kirúgott rendezőjét, Gunn már leszerződött az Öngyilkos osztag 2-höz, így a világszerte milliók által várt A galaxis őrzői 3 munkálatai csak ezt követően kezdődhetnek meg.

A napokban számoltunk be arról, hogy az Öngyilkos osztag következő részében legfeljebb Harley Quinn és Deadshot térhet vissza (az új karakterekről ebben a cikkünkben írtunk), most pedig kiderült, hogy a DC teljesen rebootolja a szériát.

"Először is, tisztázzuk, nem Öngyilkos osztag 2 néven emlegetjük, mert egy teljes rebootról van szó. Vagyis a címe The Suicide Squad, és szerintem nagyon érdemes lesz odafigyelni rá. Minden benne van, amit egy James Gunn forgatókönyvtől várhatnak az emberek, és ez szerintem sokat elmond, egyszersmind sokat is ígér, és tudom, hogy sokat is fog adni" - árult el a film producere, Peter Safran a JoBlo-nak adott interjújában.

Ezt eddig még senki nem mondta ki nyilvánosan a DC-től, ezek szerint a stúdió tényleg legfeljebb csak rossz emlékként gondol vissza a korábbi filmjére. Egy film után a reboot mellett letenni a voksot, minden bizonnyal nem volt könnyű, de tény, hogy az Öngyilkos osztag csúnya bukás volt, viszont ennél sokkal több van ebben a franchise-ban.

A Suicide Squad premierjét 2021. augusztus 6-ra tűzte ki a Warner.