Az idei év egyik legnagyobb nyertese a Netflix volt, amely már régen kinőtte azt a kezdeti státuszát, miszerint csak egy streaming csatorna, ahol mindenféle filmeket és sorozatokat lehet nézni. Ma már tömegével gyártja a saját alkotásokat is, amelyek között akadnak igazán jól sikerült darabok is. Idén is több, mint száz új saját sorozatot mutattak be, amelyek közül most kiderült, hogy melyik volt a nézők legnagyobb kedvence.

A Looper magazin készített egy felmérést, amelyben bő félezer amerikai Netflix-előfizetőt kérdeztek meg. A témát a Netflix idei sorozatai adták, és arra voltak kíváncsiak, melyik volt a legnagyobb kedvenc.

Az élen nem túl nagy, de azért meghatározó előnnyel a tavasszal bemutatott dokumentumfilm-sorozat, a Tigrisvilág végzett, amelyre a résztvevők 18,84 százaléka szavazott. A film Joe Exotic nem hétköznapi világát mutatja be, rávilágítva a fogságban tartott nagymacskák sanyarú sorsára is.

A második helyre 15,81 százalékkal Az Esernyő Akadémia került, amely eredetileg 2019-ben mutatkozott be, de a Netflix kínálatába idén került be. A bronzérmes alig maradt le tőle, 15,2 százalékkal A vezércsel lett a befutó.

Az utolsó sorozat, amely még 10 százalék feletti eredményt tudott felmutatni, a feltámasztott Megoldatlan rejtélyek volt 13,53 százalékkal. Ezt a Halott vagy követte 8,81 százalékkal, majd %A Bly-udvarház szelleme% 8,21 százalékkal. Említésre méltó szavazatokat kapott még a Ratched 5,78 százalékkal és az Outer Banks 4,71 százalékkal is.