Tényleg így fog kinézni Hayden Christensen Darth Vaderként az Obi-Wan sorozatban? (kép)

Noha az utóbbi időben meglehetősen csendes az önálló Obi-Wan Kenobi sorozat háza tája, a napokban azonban kaptunk egy kevés ízelítőt abból, miként is fest majd Darth Vader a történetben.

Merthogy mostanra bizonyossá vált, hogy maga Hayden Christensen is visszatér a Star Wars univerzumába. Az persze kérdéses volt, hogy maga Anakin Skywalker is megjelenik-e a sztoriban, esetleg Christensen lesz az, aki Darth Vader páncélját magára ölti, így az arca gyakorlatilag nem is lesz látható.

A Star Wars Stuff tett közzé néhány vázlatot arról, miként is fest majd Christensen a sorozatban, az elképzelés pedig nagyban hasonlít arra, amit A Sith-ek bosszújában, illetve a Zsivány Egyesben láthattunk, így maga Anakin feltehetően emlékképek formájában lesz látható.

A széria szinopszisáról egyelőre keveset tudni, az viszont biztosra vehető, hogy a történet nyolc évvel a harmadik epizód történései után játszódnak főként a Tatooine-on, ahol Kenobi mester önkéntes száműzetésben él.

A produkció fedélzetén Ewan McGregor és Hayden Christensen mellett pedig ott van Joel Edgerton, Kumail Nanjiani, Sung Kang, Indira Varma és Moses Ingram. A premierre 2022-ig kell várnunk, remélhetőleg azonban minél hamarabb további képeket és előzetest is kapunk a szériához.