Robert Luketic romantikus vígjátékkal zárja az évtizedet, mely csütörtöktől már a magyarországi mozikban is látható. A Modern család sztárjának, Sarah Hyland főszereplésével forgatott film premierje kapcsán cikkünkben mindent egy helyre gyűjtöttünk, amit érdemes tudnod, mielőtt jegyet váltasz. 

A történet főszereplője Mara, a Los Angeles-i fotós soha nem akar férjhez menni. Az élete úgy jó, ahogy van, randizgat és vacsorázgat, a munkáját pedig szenvedélyesen szereti. Amikor elkezd találkozgatni Jake-kel, a feltörekvő fiatal séffel, Mara naivan azt reméli, hogy majd szép lassan kialakulnak a dolgok, nem kell sietnie sehová. Ám amint beindul az esküvőszezon, hirtelen tizenöt menyegzőre is meghívják őket, és a nőn fokozatosan elhatalmasodik az érzés, hogy ideje lesz meghoznia néhány fontos döntést.

A produkciót Donald Diego forgatókönyve alapján Robert Luketic rendezte (21 - Las Vegas ostroma, A csúf igazság), míg a főbb szerepeket Jenna Dewan Tatum, Wanda Sykes, Sarah Hyland, Noureen DeWulf, Anna Camp, Keith David és Tyler James Williams alakítják.

Íme tehát 5 izgalmas tény a premierfilmről, amit valószínűleg nem tudtál:

  • A tökéletes hang sztárját, Anna Campet a következő egy évben hat filmben is láthatják majd a rajongói. A sort a The Wedding Year kezdi meg.
  • Channing Tatum felesége, Jenna Dewan Tatum hat év után tér vissza a mozivászonra. A színésznő nem tétlenkedett a közelmúltban sem, a rajongó számos televíziós sorozatban láthatták.
  • A Modern család című sorozattal világhírnévre szert tevő Sarah Hyland a főszerep mellett producerként is kivette a részét a munkálatokból.
  • Lakeshore a 2018-as Cannes-i Filmfesztiválon értékesítette a film forgalmazási jogait.
  • A film forgatása 2018. május 21-én kezdődött meg Los Angelesben, és július 10-én ért véget.

Hazai premierdátum: 2019.10.03.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

55 NászszezON  (2019)

vígjáték

A Los Angeles-i Mara nagy kanállal habzsolja az életet. Mindene megvan, amire vágyik; könnyed flörtök és találkák, sikeres fotós karrier, de amihez a leginkább ragaszkodik, az a... több»