Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
55%

NászszezON (2019)

The Wedding Year
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
5
Képek
4
Videók
 
Supe-Homelander   2020. 10. 02.

legújabb vélemény

1
Oltári módon közepes

Ezt a filmet is láttuk már ezerszer csak épp mindig más köntösben. Ez előtt például a "Plus One" című filmet néztem meg ami szerintem valahogy sokkal szerethetőbb volt. Valahogy egyedibbnek hatott pedig azért ott se okoztak a történettel meglepetést. Nos itt is adott a felállás. Egyszerű laza szórakozást kínál amit azért egyszer szórakoztató de bőven elég is megnézni.

 
MSz   2020. 06. 18.

0

Hát ez a film semmit az ég világon semmit nem váltott ki belőlem az ásításon kívül. Pedig,az előzetes igazán tetszett.Vártam a bonyodalmat de,az nemcsak általánosra sikerült hanem túl gyorsan is oldódott meg.De,nemcsak a forgatókönyvvel nem vagyok el... több»


 
hogerr   2019. 12. 28.

1

Nem értem az ilyen filmeket. Semmiről sem szól, nem is szórakoztat, tényleg csak arra jó, hogy az ember elüsse vele az időt, ha épp nem jut eszébe értelmesebb elfoglaltság.

 
Dada   2019. 12. 30.

0

Elég elcsépelt a cselekménye, és Sarah Hylandnak sem ebben a filmben nyújtotta élete alakítását, de én jól szórakoztam rajta.

 
Gwen_mot   2019. 12. 29.

0

Minden előítéletemet félretéve ültem be rá a moziba, remélve, hogy nem azt a tipikus, semmitmondó romantikus vígjátékot kapom, amit annyiszor láthattam már, de sajnos csalódnom kellet. Elismerem, hogy nem lehet mindig újat mondani, de ekkora gyávaság... több»

 
Bence   2019. 12. 27.

0

Na, hát ez tipikusan az a film, amit egyszer megnéz az ember, és aztán el is felejti gyorsan. Gyakorlatilag már most nem nagyon emlékszem az egészből semmire sem szinte, és ezzel mindent el is mondtam. Nagyon olcsó sztori, jellemtelen karakterekkel, amitől ne nagyon várjatok túl sokat.

Galéria (5)

Sarah Hyland
Sarah Hyland
Tyler James Williams
Sarah Hyland
Tyler James Williams
Tyler James Williams
Anna Camp
Sarah Hyland
Tyler James Williams

Videók (4)

A film összbevétele 242 465 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 35 865 845 forintot termelt. A hazai mozik összesen 22 755 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A tökéletes hang sztárját, Anna Campet a következő egy évben hat filmben is láthatják majd a rajongói. A sort a The Wedding Year kezdi meg.

(hp)
 

Channing Tatum felesége, Jenna Dewan Tatum hat év után tér vissza a mozivászonra. A színésznő nem tétlenkedett a közelmúltban sem, a rajongó számos televíziós sorozatban láthatták.

(hp)
 

A Modern család című sorozattal világhírnévre szert tevő Sarah Hyland a főszerep mellett producerként is kivette a részét a munkálatokból.

(hp)
 

Lakeshore a 2018-as Cannes-i Filmfesztiválon értékesítette a film forgalmazási jogait.

(hp)
 

A film forgatása 2018. május 21-én kezdődött meg Los Angelesben, és július 10-én ért véget.

(hp)
 
.. annál sajnálatosabb, hogy a férfi főszereplő karaktere mennyivel színtelenebb marad a film végéig, illetve hogy a kettőjük közti nagy bonyodalom, valamint a nagy megoldás aztán már a nagykönyvből érkezik, kiszámítható módon. több»
 
A téma és annak feldolgozása főleg a női nézőknek szólhat, de a férfi filmkedvelőknek is hozhat jó pár derűs percet ez a másfél órás film. több»