Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
46

NászszezON (2019)

The Wedding Year
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
4
Videók
NászszezON
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Dada   2019. 12. 30.

legújabb vélemény

Elég elcsépelt a cselekménye, és Sarah Hylandnak sem ebben a filmben nyújtotta élete alakítását, de én jól szórakoztam rajta.

 
hogerr   2019. 12. 28.

Nem értem az ilyen filmeket. Semmiről sem szól, nem is szórakoztat, tényleg csak arra jó, hogy az ember elüsse vele az időt, ha épp nem jut eszébe értelmesebb elfoglaltság.


 
Gwen_mot   2019. 12. 29.

Minden előítéletemet félretéve ültem be rá a moziba, remélve, hogy nem azt a tipikus, semmitmondó romantikus vígjátékot kapom, amit annyiszor láthattam már, de sajnos csalódnom kellet. Elismerem, hogy nem lehet mindig újat mondani, de ekkora gyávaságot és biztonsági játékot nem nagyon vesz be a gyomrom. Félreértés ne essék, a NászszezON nem egy rossz film, de a színészeket egyenesen sajnálom, hiszen érezhetően mindent megtettek, hogy megmentsék a filmet attól, hogy teljesen szétessen.

 
olgaasFug   2019. 12. 27.

Na, hát ez tipikusan az a film, amit egyszer megnéz az ember, és aztán el is felejti gyorsan. Gyakorlatilag már most nem nagyon emlékszem az egészből semmire sem szinte, és ezzel mindent el is mondtam. Nagyon olcsó sztori, jellemtelen karakterekkel, amitől ne nagyon várjatok túl sokat.

Sarah Hyland
Sarah Hyland
Tyler James Williams
Sarah Hyland
Tyler James Williams
Tyler James Williams
Anna Camp
Sarah Hyland
Tyler James Williams
 
.. annál sajnálatosabb, hogy a férfi főszereplő karaktere mennyivel színtelenebb marad a film végéig, illetve hogy a kettőjük közti nagy bonyodalom, valamint a nagy megoldás aztán már a nagykönyvből érkezik, kiszámítható módon. több»
 
A téma és annak feldolgozása főleg a női nézőknek szólhat, de a férfi filmkedvelőknek is hozhat jó pár derűs percet ez a másfél órás film. több»

A film összbevétele 242 465 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 35 865 845 forintot termelt. A hazai mozik összesen 22 755 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A tökéletes hang sztárját, Anna Campet a következő egy évben hat filmben is láthatják majd a rajongói. A sort a The Wedding Year kezdi meg.

(hp)
 

Channing Tatum felesége, Jenna Dewan Tatum hat év után tér vissza a mozivászonra. A színésznő nem tétlenkedett a közelmúltban sem, a rajongó számos televíziós sorozatban láthatták.

(hp)
 

A Modern család című sorozattal világhírnévre szert tevő Sarah Hyland a főszerep mellett producerként is kivette a részét a munkálatokból.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.