Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
13
Vélemények
16
Képek
2
Videók
 
lucy07   2019. 12. 08.

legújabb vélemény

Már az elején megfogott ez a film a kezdő zenével amit imádok, a története nagyon jól indult és végig izgalmas volt számomra a csavarokra se számítottam. Remek színészeket válogattak össze szerintem így volt tökéletes minden ahogy volt.

 
Deku   2017. 11. 20.

Gyakorlatilag ez az a fajta film ami ritka számba megy mert elvarázsolja a nézőjét. Ez egyszerűen fenomenális, az ilyen filmeket nagyon szeretem. Egyszerűen olyan volt mintha én is ott lettem volna a színészekkel.


 
harnas1207   2018. 12. 20.

A film valahol félúton van az Ocean's Twelve és a Szemfényvesztők között. Izgalmas a fiatalok akciója, de kicsit hihetetlen. Spacey ebbe a filmben nem igazán alakít nagyot.

 
Bob   2018. 01. 10.

Ez a film nagyon jól össze van rakva és végig leköti az embert. Aki szereti a kaszinós, trükközős filmeket, azoknak ajánlom. Én személy szerint szeretem :)

 
Mr. Z   2015. 06. 07.

Imádtam, tetszett ez a csapat magas intelligenciájú fiatal ahogy konkrétan lerohanják Las Vegas-t. Nem túl bonyolult történet ezt elismerem de ez nem válik a hátrányára. Szuper jó film.

A film összbevétele 157 927 340 dollár volt (imdb.com).

 

A film a "Bringing down the House" című regény alapján készült.

(dulkap)
 

A film megtörtént eseményeken alapszik.

(hp)
 

A Bob Phillips professzor asztalán látható szobrocska a venezuelai szobrász, Maria Gamundi alkotása.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.