Thor 4: Befutottak az első vélemények, de megérte ennyit várni a folytatásra?

Hamarosan érkezik a hazai mozikba is a Thor: Szerelem és mennydörgés, a Taika Waititi rendezésében készült filmhez pedig már be is futottak az első véleménye.

Annak idején a Ragnarökkel Waititi gyakorlatilag egy üde színfoltot vitt az MCU világába, a rendező sajátos humora kétségtelenül jól működött a produkcióban, így a mennydörgés istenét is egy eléggé új oldaláról ismerhettük meg. 

Mindez persze nem jelenti azt, hogy a franchise minden rajongója teljesen odáig volt a filmért, mindenesetre a Thor negyedik részét még így is hatalmas várakozás előzi meg, de lássuk is egy kicsit részletesebben, mit gondolnak róla azok, akik már látták.

“A Szerelem és mennydörgés egy élénk és vibráló robbanás. Hemsworth Thorja továbbra is igazi ékkő a Marvel koronáján. Bale Gorrja egy gyilkos mumus, aki keveri a komikus és a hátborzongató elemeket. Portman Fosterje és Thompson Valkűrje remek párosítás. Crowe Zeusza pedig hab a tortán” - írja a Twitteren Simon Thompson.

Kirsten Acuna, az Insider szerzője egyet is értett mindezzel, és külön kiemelte Christian Bale alakítását Gorrként, hozzátéve, hogy a karakter "fenomenálisan fenyegető" és "az egyik leghátborzongatóbb Marvel-gonosz, akit valaha is láttunk a vásznon".

Courtney Howard Waititi munkáját dicsérte, szerinte a rendező alaposan felforgatta a Marvel világát, ugyanakkor hatalmas tisztelettel nyúlt az alapanyaghoz. 

Ugyanakkor voltak olyanok is, akik nagyobb fenntartásokkal fogadták a produkciót. A Bro Bible szerzője, Eric Italiano azt írja, hogy bár élvezte a filmet, a történet egész egyszerűen laposra és tét nélkülire sikeredett.

A Szerelem és mennydörgés július hetedikén érkezik a hazai mozikba, a főbb szerepekben pedig Chris Hemsworth, Christian Bale, Russell Crowe, Natalie Portman és Tessa Thompson lesznek láthatók.