Múlt hét pénteken jelentették Julian Sands (galériánkban) színész eltűnését, aki a Los Angelestől mintegy 50 mérföldre északkeletre található Baldy Bowl övezetben túrázott épp.

A San Bernardino megyei seriffhivatal képviselője elmondta, hogy megkezdték a terület átvizsgálását, a kutatást viszont 24 óra után meg kellett szakítani lavinaveszély miatt. A Szoba kilátással színészéről köztudott volt, hogy szeret minél több tölteni a természetben, és hogy lelkes hegymászó is.

A hatóságok helikopterrel és drónnal folytatták a keresést. Keresőcsapatot azonban már több mint négy napja nem sikerült bevetni. Míg a seriffhivatal azt tervezi, hogy amint javulnak az időjárási körülmények, földi keresést indít, a hatóságok jelenleg arra figyelmeztetik a leendő kirándulókat, hogy maradjanak távol a területtől.

Cassian Elwes brit filmproducer beszélt arról, hogy napok óta nem tud semmit a színészről. “Le vagyok sújtva. Egy nagyon közeli családi barát, aki kalandor volt mindenben, amit csinált. Sok imát mondtam érte” - írta Elwes a Twitteren közzétett bejegyzésében. A színész képviselői egyelőre nem reagáltak a történtekre.

dráma | romantikus

A Szoba kilátással című romantikus dráma helyszíne Velence; a város, ahol egy angol lány vagy nászúton van vagy megkapja azt a jelet, mely hamarosan az oltár elé sodorja.... több»