Már zajlanak a tárgyalások Alejandro González Iñárritu új filmjéről, amely a Warner Bros. és a Legendary Entertainment közös projektje lesz majd, és amelynek főszerepében jó eséllyel Tom Cruise (legutóbbi szerepei a galériánkban) lesz látható.

Bár a cselekmény egyelőre nem ismert, annyi mindenesetre már tudható, hogy Iñárritu a produceri teendőket is el fogja látni, illetve a forgatókönyvet Nicolas Giacobone-nal és Alexander Dinelarisszal is közösen fejleszti.

Idén januárban vált hivatalossá, hogy Cruise több mozifilmre szóló szerződést kötött a Warner Bros. Discoveryvel, a színész egyébként legutóbb A holnap határa filmen dolgozott együtt a stúdióval.

Iñárritu nevéhez olyan Oscar-díjas alkotások kötődnek az elmúlt évekből, mint a Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) és A visszatérő, így nem kérdés, hogy már most hatalmas várakozás előzi meg, milyen produkció is születhet egy ilyen együttműködésből.

Bővebb hivatalos információ ugyanakkor egyelőre nem látott napvilágot a projekttel kapcsolatban, a közeljövőben azonban várhatóan gyakrabban hallunk még az előkészületekről.

akció | sci-fi

Az emberiséget soha nem látott veszély fenyegeti a távoli világűrből. Az elkeseredett és könyörtelen háborúban a tapasztalatlan Bill Cage-et (Tom Cruise) is utoléri a sors, és... több»