Tom Hanks a legendás amerikai tévést, Fred Rogerst alakítja az Egy kivételes barát című filmjében, melyhez befutott az első előzetes.

Az amerikai televíziós történet egyik, ha nem a legkedveltebb személyisége volt a kedvességével mindenkit elbűvölő Fred Rogers, tizenkilenc évvel a halála után pedig egy mozifilm tiszteleg majd az emléke előtt.

Az életrajzi film cselekménye Tom Junod (Matthew Rhys) újságíró és Rogers (Tom Hanks) kapcsolatára fókuszál. Előbbi egy egész életpályán átívelő cikk tervével kereste fel az ikonikus tévést, és az alkotói portré megírása során a két férfi között közeli barátság alakult ki.

A film rendezői székét az Oscar-díjra jelölt Megbocsátasz valaha? direktora, Marielle Heller foglalta el, míg a további szerepekben az említettek mellett olyan színészeket láthatunk majd, mint  Chris CooperTammy BlanchardSakina JaffreySusan Kelechi Watson és Maddie Corman.

Az Egy kivételes barát amerikai premierje november 22-én esedékes, a hazai bemutatóról egyelőre nincsenek információk. A film első előzetesét idelent nézhetitek meg.